india -> Selitev ....groza......... (29.11.2004 9:07:50)
|
Trditev,ki si jo sama omenila, da stari in mladi ne gredo skupaj je več kot prava. Živim sicer v hiši s svojimi starši, imam svoje gospodinjstvo,moja dva sta zlata kot le kaj, a to ni to. Res mi pride prav,ko počuvtaa otroke za kakšno urco, ali pa zjutraj, da jaz lahko še malo dremam in gre Pia k njima na zajtrk, saj je budna že ob 6h, ali pa kadar kaj potrebujem in skočim k njima. Vendar, mnogokrat se vtakneta v tisto,kar je moja in moževa stvar, ne glede na to, da živimo skupaj, mnogokrat sta "prepametna" in svetujeta ali učita moje otroke tisto,kar jih že sama "treniram". Nosove vtakneta v tisto,kar sama vidim, pa v tistem trenutku ne morem porihtat. Pa, glede na to, da ne bi živela čisto ločeno, da bi imela en prehod, si zamisli,koikokrat bi se kdo sprehodil k vam, tudi ko vas ne bo doma. Ne, ne delaj največje napake,kar jo lahko narediš. S taščo živet, to pa ne pride v poštev, pa četudi bi nas moralo bit 8 na 8 kvadratih. Ni variante! Tako imaš svoj mir,ne glede na položnice,kar te predobro razumem, ampak, nekje mora biti izhod, da se najde kakšna subvencija. Malo povprašaj, potelefoniraj, boš videla, da se rešiti tudi to. az sem recimo jokala kot dež,ko sem, brez da bi dala vlogo za subvencijo malice, dobila iz šole odločbo, da ne rabim le te plačevat. Sram me je bilo, a so mi drugi rekli: ne!Sedaj mi teh 15000 mesečno pride prav za kaj drugega. Glavo gor, postavi se za svojo družino in ostanite v svojem stanovanju! Hčeri in mož ti bodo čez nekaj časa zelo hvaležni, pa četudi boste živeli bolj skromno. In.....odprite si steklenico šampanjca, in nazdravite, da ste NA SVOJEM.:bravo::bravo::bravo::torta::torta::torta: Ne veš, kaj bi mi,ki živimo pri starših in taščah, dali, da bi lahko bili sami! PA lep pozdrav!
|
|
|
|