Dve vprašanji (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

coca -> Dve vprašanji (29.11.2004 0:58:50)

1. Ali ima mogoče kdo za prodat vrečo za pozimi za v voziček (najraje Quinny ali maxi cosi)?

2. Ali vaši malčki tudi jokajo v spanju? Našemu se to dogaja že več kot mesec dni (star je 4,5 mes.) in mi je težko ker si predstavljam da ga tlači mora ali ima hude sanje. Kaj mislite vi ali ima kdo izkušnje s tem?

BARBARA R. -> Dve vprašanji (29.11.2004 6:56:26)

Dobro jutro!

Pri nas se je v določenem obsobju kar pogosto jokala,morda bi lahko rekla da bolj pritoževala in godla,med spanjem.Jaz mislim, za Kristino,da jo je takrat kaj bolelo.Morda po trebuhu.Se je pa večkrat tudi v spanju smejala,kar pa so po moje bile sanje.

Čimmanj morečih sanj!

:muca:

Anonimen -> Dve vprašanji (29.11.2004 10:03:58)

Ja, tudi moj kdaj v spanju joka, verjetno se mu kaj sanja. Stisnem ga k sebi, ga tolažim, pa ponavadi samo še bolj joka in se preč poriva. Kar smili se mi, ko noče, da bi ga potolažila. Potem se le počasi umiri in nazaj zaspi.

malika -> Dve vprašanji (29.11.2004 10:13:18)

Vreče nimam za prodajo:)-, ker jo še rabim in jo še bom nekaj časa- zakaj pa ne kupiš kakšne druge? Saj pašejo v ta voziček!

Glede joka v spanju, pa je moj tudi delal isto.In to v starosti med 6 in 9 mesecev.Prav kričat je začel in zelo dolgo je trajalo, da se je pomiril. Pomagala je samo kakšna glasna igračka in nič drugega. Ne čaj ne dojka, nič.Je pa to zelo neprijetno in meni je bilo vedno zelo hudo zraven.Ampak zaenkrat je minilo-hvalabogu:)

india -> Dve vprašanji (29.11.2004 10:14:34)

Naš jan, še sedaj, star bo kmalu 5 let, tu in tam pojoca v spanju. To je počel že kot dojenček. Pa ga vzamem k sbei, pocartkam in rečem, da je vse v redu,pa zaspi mirno naprej. Včasih pa je dovolj, da me smao sliši,pa se umiri!
Čim manj jokcanja vama želim!
:duda:duda::duda:

Stran: [1]