Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kam z mačjimi iztrebki? 17.9.2007 7:44:54
|
|
|
|
honey
|
Eno vprašanje imam za tiste, ki imate doma muco oz. mačji wc in ki imate tudi bio smetnjak. Ali lahko mačje iztrebke vržem v bio smetnjak? Na navodilih peska piše, da pesek lahko odvržemo v bio smetnjak, ampak zanima me, kaj mislite, čistega ali lahko tudi iztrebke vržem notri? Ker do sedaj smo živeli pri tašči, kjer niso imeli bio smetnjaka in je šlo vse v navadnega. Zdaj smo se pa preselili in popolnoma ločujemo odpadke, pa me zanima, kaj naj z mačjimi iztrebki. Po eni strani se mi zdi logično, da jih dam v bio smetnjak, po drugi pa spet ne. Kaj pa vi delate?
|
|
|
|
RE: Kam z mačjimi iztrebki? 17.9.2007 9:01:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jih dam v navaden smetnjak, ker je to vse v vrečki in res nimam veselja stresat tja not. V vrečki pa ne moreš vrečt not. Pomoje pa da jih lahko vržeš not. Sej fora tega smetnjaka je da je to razgradljivo. Sam ne v vrečki pač.
|
|
|
|
RE: Kam z mačjimi iztrebki? 17.9.2007 9:03:34
|
|
|
|
honey
|
Ja, saj zato imam poseben smetnjaček zraven wc-ja, da iztrebke mečem tja notri - brez vrečk oz. z bio razgradljivimi vrečkami. Saj zato me zanima.
|
|
|
|
RE: Kam z mačjimi iztrebki? 17.9.2007 10:18:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja to pa pomoje lahko vržeš tja not. Kje pa kupiš te vrečke? Pa kolkšne so? K jst mam dva mačka in dva wcja in je kar dost odpadka vsak dan.
|
|
|
|
RE: Kam z mačjimi iztrebki? 17.9.2007 12:00:39
|
|
|
|
honey
|
Karin24, te bio vrečke so 10-litrske in jih kupim v Mullerju. Pa uporabljam jih tudi v kuhinji za bio odpadke in moram reči, da so res super. V nasprotnem primeru bi morala vsakič, ko bi stresla odpadke v smetnjak, košek pomiti, tako ga pa samo vsake toliko časa, ker se sploh ne umaže.
|
|
|
|
RE: Kam z mačjimi iztrebki? 17.9.2007 12:01:56
|
|
|
|
Anonimen
|
O super, morem it pogledat dns.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?