Scheller-jev tonik z grenivko-uporablja katera? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Anonimen -> Scheller-jev tonik z grenivko-uporablja katera? (16.9.2007 16:11:42)

Pozdravljene.
Moje stanje fulll niha-mozolji so,pa jih spet ni.Zdaj sm ugotovila,da če ne uporabljam kreme,da se mi stanje občutno izboljša.Ampak ker je kožo potrebno tudi čistiti,sem si kupila naravni Scheller tonik z grenivko,ki oži pore.Zdaj imam pa po treh dneh uporabe spet ful mozoljčkov.Nevem,koliko je to normalno in prehodno stanje,ki izgine?!

Kako ste ve zadovoljne s to kozmetiko?

marita -> RE: Scheller-jev tonik z grenivko-uporablja katera? (16.9.2007 16:58:31)

jaz sem si tud kupila ta tonik in dnevno kremo za mastno kožo od schelerja, samo še nisem začela uporabljat.

Vsako mnenje dobrodošlo.

Anonimen -> RE: Scheller-jev tonik z grenivko-uporablja katera? (16.9.2007 17:02:44)

Jaz imam gel za umivanje obraza z algami in sem zelo zadovoljna. Toniki mi pa ne odgovarjajo njihovi. Imam sedaj Aok(zelen) iz mullerja in mi je dost bolj všeč. Kreme pa tudi meni povzročajo mozolje. Sedaj imam za nočno od avene diacneal(proti aknam) za čez dan pa samo fluid iz sivke iz l`occitane al pa še to ne. In je ful boljš koža.

Anonimen -> RE: Scheller-jev tonik z grenivko-uporablja katera? (16.9.2007 17:04:28)

Že dolgo nazaj sem uporabljala nekaj od Schellerja, mleko ali tonik, ne vem več točno, in mi ni bilo všeč.

blue sky -> RE: Scheller-jev tonik z grenivko-uporablja katera? (16.9.2007 17:25:42)

Jaz uporabljam ta tonik in mi odgovarja. Res pa je, da nimam težav s kožo.

Magi* -> RE: Scheller-jev tonik z grenivko-uporablja katera? (16.9.2007 18:46:29)

bolje bo, da se kozmetiki, ki preprečuje mozolje izogneš. poskusi gel za umivanje od Schellerja z algami (ta, ki ga ima karin24), tonik pa lahko tudi ta od karin ali pa Balea Med Sensitive - kupiš v DMu, stane cca 3€.

krema avene diacneal je v redu za ponoči, morda celo vsako drugo noč. lahko celo poskusiš brez kreme, če imaš zelo mastno kožo. pa kak fluid za čez dan. ta s sivko zna biti za občutljivo kožo preveč, ker vsebuje eterična olja, ki dražijo in posledično lahko povzročijo še več mozoljev. priporočam portal www.planet-lepote.com, pojdi na forum - nega obraza, tam boš marsikaj koristnega izvedela.

jaz sem si s pomočjo nasvetov, ki sem jih našla tam, 100% izboljšala videz kože. ni več mozoljev, kože ne zateguje več, ni več mastnega sijaja... skratka ena srečna koža na obrazu.

Stran: [1]