Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2007 12:29:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: hauck jeep jogger roadstar 2007 16.9.2007 12:38:23
|
|
|
|
Tanayya29
|
super!midva sva ga tudi naročila..tegale..meni je tudi full lep,no nama ga pripelje za 150 evrov...še fotka...
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2007 21:05:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: hauck jeep jogger roadstar 2007 16.9.2007 21:14:45
|
|
|
|
Tanayya29
|
sem ti poslala Z.S...... Poglej!*** čaw baw
|
|
RE: hauck jeep jogger roadstar 2007 17.9.2007 7:38:25
|
|
|
|
pina-1
|
ojla, tudi jaz kupujem ta voziček, in sicer bež rdeče barve... Sem vesela da ste z njim zadovoljne. Na e bayu sem ga našča za 90€ ne vem še kakšna je poštnina..... nayya a ga ti za to ceno dobiš z vrečo in torbo ali samo voziček? Jaz imam rok februarja pa bi rabla tudi vrečo. lp
|
|
RE: hauck jeep jogger roadstar 2007 17.9.2007 9:05:49
|
|
|
|
Tanayya29
|
Drugače v Sloveniji tega modela še nimajo(Ariel).Sem se pa pozanimala in približno tak model stane okrog bivših 70.000 sit. pina sem ti poslala z.s.
|
|
RE: hauck jeep jogger roadstar 2007 17.9.2007 10:36:09
|
|
|
|
gajči
|
Mene pa zanima ali se da zraven kupit tudi košaro?
|
|
|
|
RE: hauck jeep jogger roadstar 2007 17.9.2007 10:38:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela Haucka Jogger roadrunner in je bil super. Je tehtal samo 9 kil in je imel tudi ročno zavoro, kar je za po klancu dol kar pripravno. Koliko pa tale tehta?
|
|
|
|
RE: hauck jeep jogger roadstar 2007 17.9.2007 10:48:45
|
|
|
|
pina-1
|
kolkor sem jaz poizvedovala po e bayu se da zraven dobit le zimsko vrečko. Ker se pa voziček poležem v ležeči položaj je vreča kar dobolj. Tehta pa 13 kg. Pa še info, preko e baya je cena 94€ samo ne vem če ga pošiljajo tudi v Slovenijo. Čakam odgovor, ker sem poslala mail. Če pa ima kera izkušnje s tem, bi blo fajn kakp inforamcijo met.
|
|
RE: hauck jeep jogger roadstar 2007 17.9.2007 10:53:31
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jaz sem imela Haucka Jogger roadrunner in je bil super. Je tehtal samo 9 kil in je imel tudi ročno zavoro, kar je za po klancu dol kar pripravno. Koliko pa tale tehta? no,sem vesela... ena mi ga je full spljuvala,čes da ni varen in je nestabilen kot,da ne gre čez teste! Pri nas v Sloveniji v Arielu tega modela še nimajo,mi je pa rekla prodajalka,da so cenovno tam do 70.000 bivših SIT.,pa tudi da so zelo zadovoljni s Hauckom(kupci). Tale tehta 12.5 kg.Ja tudi zimsko košaro dobiš zraven(je še 50 evrov). V toysu stane voziček 95 evrov,prav tako tudi preko e-baya... Jaz sem že v prvi objavi napisala,da mi ga pripelje en "stric" direkt iz tovarne...pa še na dom ti ga dostavi... lp.
|
|
RE: hauck jeep jogger roadstar 2007 18.9.2007 22:15:13
|
|
|
|
ella79
|
Jaz sem se tudi interesirala za tegale, ga je prijateljica kupila v toysu za 80 EUR pred par meseci. Začela ga je uporabljati, ko je bil otrok star pol leta, saj je prej imela en sposojen vozek in ga je morala vrniti. Je rekla, da je za te dinarčke čist ok, sam kolesa gredo kar po svoje (ni za makedam), guma ji je že 2x počila (no sej vem, to lahko vsakemu). Pa še kolikor sem si ga uspela ogledati, je zgledal v treh mesecih že čisto zgonen. Živi v mestu, tako da ga vozi samo po asvaltu. Tako, da smo se potem odlčili za quinny speedija, pa nam ni žal.
|
|
|
|
RE: hauck jeep jogger roadstar 2007 20.9.2007 21:46:58
|
|
|
|
darcica1
|
super, da ste začele tudi s temi vozički. Tudi jaz sem na strani tega. Nismo še povsem odločeni, ker šele gledamo, sem namreč v 5mes. pa imamo še čas. Je full poceni pa še model mi je všeč. Verjetno bomo kupili še vrečo zraven, ker naša pride januarja. Sem gledala mal pa netu pa je v aut še cenejši kot pr nas. Sem nova med vami prva vi ste pripomogle k temu da sem se prijavila, prej sem bila kot gost gor.
|
|
|
|
RE: hauck jeep jogger roadstar 2007 21.9.2007 14:39:17
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Ojla. A je lahko ena tako prijazna pa mal napiše kaj ima ta voziček, ker mi je ful luškan. Sam me pa zanima a je sedišče možno brniti v obe smeri, a je naklon naslonjala na klik,........ Pač vse lastnosti. Hvala!!!!!
|
|
|
|
RE: hauck jeep jogger roadstar 2007 22.9.2007 11:39:04
|
|
|
|
neja.bor2007
|
voziček lahko uporabljaš od rojstva tudi z zimsko vrečo,ne samo lupinico,sploh za tiste,ki boste rodile pozimi.Jaz ga imam,in je super!
|
|
|
|
RE: hauck jeep jogger roadstar 2007 25.9.2007 15:24:25
|
|
|
|
halep
|
zivjo. tudi mi se zanimamo za Jeepa, pa če mi lahko katera pove, če se da prvo kolo blokirat, da ne pleše sem in tja? Pa še kako se ga da razstavit za v avto npr., če gre sedež posebej dol, pa kolesa tudi? Malo me bega tale cena, je pretirano poceni??? Hvala.
|
|
|
|
RE: hauck jeep jogger roadstar 2007 25.9.2007 21:39:17
|
|
|
|
Tanayya29
|
mene je tut zacela begati cena..hmmm...pa sploh ne vem Verjetno se bom odlocila za quinnya speedjya..ceprav mi je ta tok luskan,in se vedno ne vem ..... pa sem ga ze narocila tegale,pa sm ga odnarocila...se sama ne vem
|
|
[Brisano sporočilo] 25.9.2007 22:06:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: hauck jeep jogger roadstar 2007 26.9.2007 19:00:42
|
|
|
|
halep
|
Hvala za odgovor. Mislila sem na sedež, ker pri nekaterih vozičkih lahko snameš celoten sedež (npr. Quinny freestyle ali Traxx 3 jaguar), tako da ti ostane samo ogrodje vozička. No, pa saj ni važno. Zaradi cene pa se sprašujem zato, ker je večina nekje okoli 300 eur, ne glede nato ali ga kupiš v Slo., no, v tujini so večinoma cenejši.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.