Anonimen -> RE: Vabilo za Abrahama (16.9.2007 20:57:22)
|
Sem slišal, da so me čudna leta doletela, ko vsako jutro druga kost naj bi bolela, a če še bolj poslušam svoje kosti, se nič kaj tacga ne zgodi. Pomeni, da lahko bom še naprej vesel in z dobro voljo vsako jutro dan začel; ne bom pozabljal na zabave in rad zahajal med prijatle prave. Je res, jaz nisem priden čist, a po duši optimist, in če las na glav več ni, še ne pomeni, da mi življenje ne diši.... Pridi poveseli se z menoj, ker sem dočakal 50 let. Dobimo se _________________ Leto dni je naokoli rojstni dan jaz spet slavim, letos je prav posebno, saj Abrahama na obisk dobim. Da ob srečanju ne bova sama, se bo organizirala zabava, ta se v (soboto 01.01.2005 ob 10.00 uri) vrši na, v (kraj, naziv gostilne...) pridite tudi vi. Vabim vas, da dne ...... ob... uri skupaj, Abrahama proslavimo, Bom zabavo pravo nardila, In v gostilno ................. vse povabila. Le dobre volje morate biti Obvezno na, v (kraj) morate priti. Ker vem, da koledar ne laže In mi peto desetletje kaže se (datum) od.uri v kraj v gostilni....., dobimo da s kozarčkom ali dvem to dobro proslavimo.
|
|
|
|