Novi sodelavci-vzdušje? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> Novi sodelavci-vzdušje? (15.9.2007 2:37:54)

Koliko nas je  takih, ki smo na preiskušnji v novi službi? Kako so vas sprejeli sodelavci? Kako jih prepoznati, kako se vklopiti in pričarati dobro medsebojno razpoloženje?
Se najde kaka cvetka vmes, ki jo rešujete?

Se čuti nesproščenost, zategenjenost.

Se kr rabi nekaj časa da se sprosti ozračje. Da popredalčkaš odnose med zaposlenimi, kaj na kakšen način s kom komunicirati. Odkrit aj imaš s pozameznikom skupnega,...

Zgodbice o sodelovcih in cvetke ob sprejemu sledijo... kajne!?

bajsek -> RE: Novi sodelavci-vzdušje? (15.9.2007 7:01:40)

Čao!

Jaz sem na nbem delovnem mestu in moram povedati da je krasno. Takoj so me sprejeli (sicer je naš ožji kader 6 oseb, ampak vseeno). Že zjutraj se čuti  + energija, do zdaj smo bili vedno vsi dobre volje in predvsem vsi smo zelo energični. Vse to velja za 5 oseb, je pa vmes še 6. oseba, ki se ne počuti tako (pa najdlje je tam zaposlena) in na žalost kljub trudu, tudi jaz ne morem do nje tako čutiti (v ozadju so karakterne lastnosti, ki so zame podn).
Drugače je res fajn a na žalost le nadomeščam porodniško 3 mesece - že zdaj vem da mi bo hudo, ko bom šla.

lp

Taula -> RE: Novi sodelavci-vzdušje? (16.9.2007 19:22:35)

Pri meni so nekateri Ok, drugi pa me preprosto ignorirajo. Nisem dovolj pomembna za njih očitno.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]