|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čep...
14.9.2007 16:49:28   
jinksy
Punce zanima me eno vprašanje in sicer kako je izgledalo pri vas, ko se vam je odluščil čep? Skozi so mi govorili, da ko se to zgodi, da je zraven tud nekaj krvi. Meni mislim, da se je pred kakšno uro, vendar je bilo na pogled vse bolj sluzasto in samo vmes kot neke vrste krvava črta. Bi lahko bilo to to ali se men sam dozdeva? Sem pa v 40 tednu. Aja pa še to, kolk časa po odluščenju čepa ste šle rodit? Za odgovore že v naprej najlepša hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čep...
14.9.2007 16:52:00   
Anonimen
Po moje je to to. Si pa lahko veliko o tem prebereš tu:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1826712

Pa srečno!

(odgovor članu jinksy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2007 21:38:39   
Naja30
Veliko sluzi, nekaj tudi krvi, krvavih nitk...

Rodila sem cca 10 ur po odluščenju čepa.

Srečno! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2007 21:47:49   
eva1
Pri men je zgledal čep kot ena gmota sluzi z krvavimi nitkami...3 ure po odluščenju čepa mi je odtekla voda, rodila sem 16 ur kasneje !

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2007 8:20:39   
jinksy
Hvala za odgovore, ampak večina vas opisuje, da je bilo te sluzi kr ogromno, kar pri meni ne drži, tako da nisem več ziher, če je bilo to to, saj sem še vedno tukajuser posted image .
Mislim, da si že preveč želimo, da bi naš otrok prijokal na svet.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2007 9:22:58   
hlkfffff
pozdravljene. Jaz sem imela včeraj tako kepico sluzi in danes zjutraj tudi.Bila je belo prozorna, vendar nisem zasledila nobene krvi.Ali bi bilo lahko to to?sem v 36 2/7 nosečnosti z dvojčki.

(odgovor članu jinksy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2007 10:22:34   
Mateja82
jinksy tudi pri meni je bilo te sluzi bolj malo, se je pa izločala po malem cel dan, tako da ni šlo kar vse naenkrat ven je pa zgledala tako kot si jo opisala.
No popadki so se začeli kmalu po tem. Naslednji dan sem že rodila.
V kolikor že nisi rodila, ti želim čim lažji porod in zdravega user posted image .

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu hlkfffff)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2007 10:39:43   
Nikki24
Pri meni se je prozorna sluz brez krvi izločala 4 dni zaporedoma pred porodom in še to samo zjutraj, zadnji dan pa po malem cel dan. Ob 23h sem dobila rahle popadke, ob 4.30 sem šla v P in 10.39 rodila samo s svojimi popadki. Takšen porod sem si želela, brez umetnih popadkov ali odteka plodovnice.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2007 10:46:31   
ašun
Pa se vedno odlušči čep? Je to prvi pokazatelj začetka poroda?

(odgovor članu Nikki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.9.2007 12:21:08   
benika
Sploh ni nujno. Meni se je čep odluščil šele ko sem bila že 5 ur v porodni sobi s predrtim mehurjem.

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.9.2007 12:24:34   
Nika v službi
Meni se je čep odluščil zjutraj okoli 7 .ure, ko sem šla na stranišče, bilo je malo krvi, sluzi, ampak sem kar vedela, da je to to. Potem sem imela itak pregled pri G, ki mi je potrdila, da se je otroček že spustil v porodni kanal.
Preko celega dneva so sledili popadki, ki so se ponoči stopnjevali, zjutraj naslednjega dne ob 6:10 pa se je rodila moja princeska.
Torej skoraj točno 24 ur od čepa do poroda.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?