|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje na hrbtu in pižama
27.11.2004 22:31:48   
Miško
Hi

Moj otročič se čez noč nekako skobaca na hrbet, čeprav ga zvečer s tremi zavitimi tetra pleničkami zadelam tako, da leži na boku - dve dam za hrbet in nogice in eno pred trebušček. Kakšne sisteme uporabljate, da jih prepričate, da ostanejo na boku? In do kdaj morajo dojenčki spati na boku?

Kdaj pa ste začele svoje dojenčke zvečer preoblačit v pižame. Mi smo zaenkrat tudi ponoči kar v istem kot čez dan, vendar se mi zdi, da je počasi že čas (1 mesec in pol), da ga za čez noč dam pižamico.

Spalne vreče pa zaenkrat ne uporabljamo, ker se še ne odkriva, se mi pa zdi, da bo tudi s tem kmalu začel.

LP

Miško&:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spanje na hrbtu in pižama
27.11.2004 23:01:08   
dix
Mi že od vsega začetka spimo na hrbtu ker ko je bil na boku je tako dolgo brcal in mahal da je na koncu pristal na hrbu. Pol pa je bil mir. Pižamico imamo pa že od vsega začetka, tako z nogicami.

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spanje na hrbtu in pižama
27.11.2004 23:17:31   
nejcko
Naši je uspelo se že v porodnišnici na hrbet prevalit in tako smo zelo kamlu nehali vztrajati pri bočnem spanju. Ker je zaradi krčev največkrat na rokah zaspala, pa mi jo je bilo tudi najlažje kar na hrbet položit, ker če sem jo kaj dosti obračala, se je hitro zbudila. Pižamo pa ima že od začetka - ker je rojena poleti, smo jo za noč malo topleje oblekli, ker letos pač ni bilo tako zelo vroče ponoči.

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spanje na hrbtu in pižama
28.11.2004 0:08:28   
Annny
Živjo, glede otročkovega položaja se ne sekiraj- naj spi tako, kot mu paše:) Moja punčka pa zaspi vedno točno v takem položaju, kot jo dam spat- je mal flegma:)
Pižamice mi uporabljamo od samega začetka. Ima nekaj bombažnih pajackov iz celega, ki sem jih 'določila' za spanje.

Pa-pa

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   spanje na hrbtu in pižama
28.11.2004 9:58:08   
Anonimen
ja moja miš ima tudi že od samega začetka pižamico poleti je mela bombažnega pajacka zdaj ma pa plišaste. jaz sem zelo zgodaj začela (ene tolk je bla stara kot tvoj) z večernim obredom in preoblačenjem v pižamo in zdaj miš nima problemov da ne bi ločevala dneva od noči. ve ko je skopana in v pižami pride papica potem pa pančkanje. super se obnese in ti priporočam da počasi začnete da ne bo potem problemov.

pa tudi moja spi samo na hrbtu že ene 2 meseca stara je pa 4 mesece pa pol. če jo dam na bok protestira ko hudič, pa brca tolk časa da je na hrbtu. po eni strani mi je pa tako še bolj všče da se ne krivi nazaj.

lp, lara

(odgovor članu Miško)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   spanje na hrbtu in pižama
28.11.2004 19:56:28   
Blanka77
Tud naša spi na hrbtu od tretjega tedna. Po moje ni nč nrobe. Celo v knjii Otroško spanje - brez joka v sanje ta položaj priporočajo stroovnjaki. pri nas pa na boku, verjetno ša kje na trebuhu. To je tko kot moda.

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




ime za punčko
madjanca

katero vam je lepše?

Metka (62%)

Žana (38%)


Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!