* Mateja *
|
Moji starši rečejo tako, da smo včasih hodili na morje s kalimerotom in še kampirali smo. ne vem sicer kje smo imeli vse zloženo, ampak morja in šotora se pa spomnim! Midva sva mela ob rojstvu sina najprej golfa 4, pol smo kupili večjega peugeota 407, pa pom smo meli en čas samo mojega Peugeota 207, by the way sem letos šla z njim tudi na morje. V kofano je šel vozičk, hrana in prtljaga in neki smo dali še na spredji stol. Tako da če se hoče se gre tudi z majhnim avtom povsod. Nato je moj kupil Nissan Murano in smo šli spet na morje, tokrat smo napolnili 4 krat večjo kofano kot jo ma moj pežo, tako da več prostora ko je več neseš s sabo. naši kolegi nosijo s sabo še na strehi trugo, kovček in ga še tam nabašejo, pa astro karavana imajo, pa še pol stvari doma pustijo. Prostor in avto je relativna stvar. Rajš dejta gledat, da je avto ene srednje velikosti, da je varen, finančno ustreza in da vama je tudi všeč. jaz z enim otrokom nebi preveč komplicirala, ker za kratke fure velik avto ni primeren, same težave dela po mestu in na parkingih. Pa še mal za šalo.....Sicer pa so zdej in razni pregrešno dragi terenci, če vama finance omogočajo je super avto BMW X5, ful placa, gotovo bi z njim uživali, al pa kakšen BMW-jeva limuzina, jaz se nebi branla, ....pa kakšen merčo,... Sej sanjam lahko ane?!
|