Nocne more :( (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Jasmina82 -> Nocne more :( (14.9.2007 10:07:24)

Lep pozdrav!

Nas [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je star 4 mesece.. no vse je bilo prav do prvega cepljenja je tudi spal ponoci (beri jedel 2-3 krat na noc).. Od prvega cepljenja dalje pa ima nas malcek nocne more [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/lev.gif[/image] sej ne vem a je to mozno?? Spi .. nekaj mrmra, kot bi se z nekom kregal.. in po tem v jok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] in dokler ga ne zbudimo ne neha jokati! .. in seveda po tem ko ga zbudimo .. ne zaspi vec nazaj... a ima kdo kaksno idejo kako naj prekinemo ta zacaran krog? ker po pravici povedano.. ne vem koliko bomo se zdrzali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Hvala




Brbs -> RE: Nocne more :( (14.9.2007 15:10:25)

ziza ne pomaga?




Jasmina82 -> RE: Nocne more :( (14.9.2007 19:10:55)

... Sem ze skoraj obupala nad forumom.... hehe

ne pomaga zal jo sploh noce dat v usta ... hvala vseeno




zelva -> RE: Nocne more :( (14.9.2007 21:04:24)

Tudi naš je star 4m in se isto dogaja, res kot bi imel more kar joka in joka a se ne zbudi! Pri našemu se to dogaja pri spanju čez dan, ponoči ne! Začelo se je pa teden pred cepljenjem tako da tega ne povezujem, traja že dva tedna a žal nismo pogruntali kako mu pomagat!




Jasmina82 -> RE: Nocne more :( (16.9.2007 11:22:39)

Danes spet ista pesem.. in to vsako uro?! Ne vem kaj je vzrok .. cez dan je priden tudi spi lepo ponoci smo pa ratali vampircki. Verjetno se nasim malckom veliko dogaja ponoci in nimajo miru.
Za vsakim dezjem posije sonce bojda..... hvala bogu da imam tako dobrega moza in me poslje tudi v dnevno spat!

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




_andreja_ -> RE: Nocne more :( (16.9.2007 11:43:48)

mi imamo isti problem, čeprav mislim da niso ravno more, ampak da se nasplošno bolji zaspati...

čeprav mi smo do 8 meseca spali cele noči sploh nismo poznali nočnega ustajanja...potem pa katastrofa, čeprav smo mi problem rešili tako da ponoči spi pri nama oz. zaspi pri nama potem ga položim v njegovo posteljo in ko se zbudi ga dam k nama in spimo do jutra, čeprav se še kdaj zbudi, in predusem to zbujanje je problem, ker se strese, kot da bi se nekaj vstrašil....nevem, kaj je to upam pa da ko gre prvega oktobra v vrtec, da bo tam lepo spal...bomo videli...




Bubacka -> RE: Nocne more :( (16.9.2007 17:26:01)

zvečer mora ritm biti bolj umirjen, probajte kako muziko prižgat, kako fino kopelj narediti! probajte spat z prižgano nočno lučko, ali pa pustite ga spat pri sebi v pojstli. Sem pa brala, da so otroci kdaj se naučijo nekaj novega, ponoči bol slabo spijo, ker so razburjeni z novimi dogodki... Srečno!!!!




mami_miki -> RE: Nocne more :( (27.9.2007 14:26:05)

Men se tud zdijo neke spremembe po cepljenju,,en teden je bil čist zmeden, pa jdel je manj...Drugače pa ponoči sanja,,,pa malo jamra in glavo sunkovito levo in desno obrača...Nekaj sigurno sanjajo...Vsaj to, kar so do sedaj spoznali, ali pa kakšn nam neznane variante[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Pa včasih se zbudi oz. zelo zajoka v spanju, potem pa nazaj zaspi.




Anonimen -> RE: Nocne more :( (27.9.2007 15:31:17)

Naš od 1. cepljenja naprej tudi ni spal. In ko je končno začel spati, je spet sledilo cepljenje. In tako vse do 1.5 leta.

Sem že pediatrinji rekla, da bom zdaj pri pupi prosila, če lahko za nakaj časa preloživa cepljenje, če tudi po 1. cepljenju ne bo spala.




Jelenche -> RE: Nocne more :( (27.9.2007 21:08:36)

jamra in glavo sunkovito levo in desno obrača


pr nama se tudi to dogaja.
Tamal je star 3 mesece in mogoče zadnja dva tedna sanja. In glavo res sunkovito obrača levo in desno ter zraven neki jamra, napol joka.

Pa mu dam takrat njegovo dudico da se mal pomiri al pa ga božam po glavici ali mu dam roko da me prime za prst in se potem malo umiri.
Sicer kokr kdaj,.. včasih se pa zbudi in potem noče nazaj zaspat.. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]