Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako grobi/nežni so dr. pri UZ? 14.9.2007 8:44:34
|
|
|
|
ZARA
|
Brez skrbi, G že ve kaj dela. Zaradi malo tresljajev otročku ne more biti nič. Pa srečno. lpZ
|
|
RE: Kako grobi/nežni so dr. pri UZ? 14.9.2007 8:46:01
|
|
|
|
Ilije
|
OJ! Pri meni so vedno bili ful nežni in niso ne vem kako pritiskali. Sem pa imela med prvo nosečnostjo UZ žolčnika, pa ni bil tist ko me je pregledoval prav nič nežen, me je bolel kot . Sam ni pa pustil nobenih posledic na .
|
|
|
|
RE: Kako grobi/nežni so dr. pri UZ? 14.9.2007 9:56:15
|
|
|
|
total
|
Nič jim res ne more bit,sem pa tut jaz včasih kr rekla av..ker me je kr zabolelo ko je bolj prtisnila,sem kr malo čudno pogledala in očitno je to normalno.
|
|
RE: Kako grobi/nežni so dr. pri UZ? 14.9.2007 10:38:46
|
|
|
|
Naja30
|
G sigurno ve, kako lahko "strese" da ne bo kaj poškodoval. Ko sem bila na NS pri Pušenjaku, je mala spala in me je ful butnil s tisto sondo v spodnji del trebuha. Me je kar malo zabolelo, mala se je pa samo obrnila in spala dalje Je rekel takrat, da je to en zaspanček. Ja, mogoče takrat v maternici, zdaj sigurno ni več
|
|
|
|
RE: Kako grobi/nežni so dr. pri UZ? 14.9.2007 12:00:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mene je v začetku bolelo na UZ, ravno tako je G butnila s sondo, da je kar preval naredil. Mislim, da je otroček dobro zaščiten, tako da brez skrbi.
|
|
|
|
RE: Kako grobi/nežni so dr. pri UZ? 14.9.2007 13:50:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene je tudi na NS najprej butnila po trebuhu, pa se ni hotel obrnit. Me je morala še vaginalno, pa je tudi tam nekaj čarala, da je sploh lahko izmerila NS. Tudi na 3D ga je G parkrat kar pošteno ruknil da bi se premaknil, pa se pod nobenim pogojem ni hotel. Me je pa vedno prej posvaril da mora butnit in da bo malo zabolelo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?