božiček je nakupoval (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

tana 1 -> božiček je nakupoval (27.11.2004 19:40:47)

Včeri je bil božiček mal po nakupih v Avstriji.
Za tiste ,ki ste spraševale Toys je odprt do 18.30 med tednom. H&M v Sudparku pa do 19! Nism najdla nobenega primernega vozička, tko da me zdej mika da bi si tud jest izbrala Quinija. Kje v Ljubljani ga loh pogledam? Baje nekje na Nazorjevi? Všeč mi je pa tud od Pega Pramete.
Najprej sm bila ful navdušena nad ABC, pa ste ga zadnjič ful skritizirale in kr ne pomislim več na njega.
Uživajte :nosecka:

Mišica -> božiček je nakupoval (27.11.2004 22:45:19)

Jaz že da meseca uporabljam pramete in sem zelo navdušena. Še posebej, če ga rabiš sedaj v zimskem času. Vsebuje veliko malenkosti, ki pa so pri vozičku zelo pomembne.

Pa veselo in predvsem pametno nakupuj!

Anonimen -> božiček je nakupoval (27.11.2004 23:41:56)

Quinnyje ima tudi Baby Cneter!

Lunca1 -> božiček je nakupoval (28.11.2004 5:03:35)

Ja, tako kot je rekla ribica, imajo jih v Baby Centru, pa tudi v Infantinu v Kranju. Pa ne vem če ne bo zdaj Freestyle 4xl v akciji (66.000 sit) - nisem pa sigurna, sem pred dnevi dobila obvestilo za člane kluba, samo ne vem zakaj piše da v oktobru:ups:.

Lp Lunca

malika -> božiček je nakupoval (28.11.2004 9:31:12)

Kot zelo zelo radovoljna uporabnica Quinnya ti priporočam le tega.Z velikimi kolesi prideš povsod, vzmetenje je odlično,...Jaz bi še nekrat kupila isto.Zdaj ne vem, če si jih videla v toysu, ampak freestyl stane nekaj čez 300e, fashion pa 250e.
Akcijo imajo tudi v baby centru(freestyl 66,000 sit). Če ga boš pa kupovala kasneje, pa se splača it v Kranj v Infantino ali čez mejo, ker ima baby center malo preveč zasoljene cene.

Anonimen -> božiček je nakupoval (31.3.2005 7:25:47)

http www.neckermann.si

Stran: [1]