piščanc -> RE: lahko zahtevaš predčasni porod na carski rez (14.9.2007 9:51:33)
|
glede tega posta sem pa čisto zgrožena. pa ne vem a zaradi tvoje zmedenosti ali neumnosti. za vsako stvar, ki se ti v nosečnosti zgodi in je ne razumeš imaš strokovnjake - ginekologa. če ti je slabo, greš do njega, če se ti vrti, če ti kaj preveč oteka. ti pa samo čakaš? pa saj greš lahko direktno v porodnišnico, če ne zaupaš svoji ginekologinji. ti, samo ti, si odgovorna za svojega otročka, ki ga nosiš. tvoja ginekologinja ne more vedeti, da tebi vagina oteka, da imaš čuden datum poroda, da ti odteka voda, če se ne naslikaš pri njej. in ji to poveš! in ja, vsak otroček, ki je rojen pred 37 tedni, gre v inkubator. nobeden čudežno ne zrase prej, da bi bil sam sposoben živeti pri 30 tednih, ali 34, če smo že pri temu. in najmanj kar je, se moraš TAKOJ naslikati pri ginekologu ali v porodnišnici in tam boš tudi ostala do poroda, če je kaj res narobe. sprožili pa ga bodo samo, če je ogroženo tvoje ali otrokovo življenje. sedaj se pa vzemi skupaj, ker to je tvoj otrok in ti skrbiš zanj! pa čeprav v trebuhu. matr sem huda, kakšna ignoranca. potem bo pa spet - ginekologinja mi ni rekla, da moram prit na pregled... a misliš da te bodo vabili??????
|
|
|
|