mateya24 -> RE: MB porodnišnica (20.9.2007 16:37:27)
|
Jaz sem rodila v sredini julija, ko je bil tisti največji vročinski val. In takrat je primanjkovalo skor vse. So ble sestre že čist nervozne. Mi je mala ležala kar nekaj časa na intenzivni in sem lahko dan za dnem poslušala kako so se kregale z bolnišnično dobavno službo, ker kao niso meli časa jih pripeljat iz skladišč. Ter z ta glavnimi v pralnici, saj jim je ful manjkalo tud bombažnih tetra pleničk, tak da so pol naknadno delili tiste njihove pleničke za enkratno uporabo, ker tetra niso meli. Drugač pa tako kot so že prej punce rekle,naj bi na dan dobil samo 2, ostale pa moraš met svoje. Kaj se tiče vložkov jih tud dobiš kolker hočeš, ampak onih vir, ne tistih tavlkih vatirancev(tiste dobiš sam v porodni in na intenzivni po carskem). Na oddelku si pač morš dat več onih vir skupaj pa je tud ok. Tud mrežastih hlačk je blo na pretek. Ko so jih pripeljali iz skladišča, so jih sestre delile okol. Je blo kar najboljše, da si si kakšne dal nastran v primeru, da jih je kasneje zmanjkalo. Drugač pa kr ok. Sestre na moji strani hodnika so ble ful vredu in so ful pomagale. Jih morm pohvalit. Kar se pa tiče druge strani, pa so se ene kar na veliko pritoževale. Sam mislim, da če si ti do njih prijazen so tud one do tebe. In obratno, če jim presedaš in si siten, je blo včasih, da je ena mamica čakala tud po kakšno uro, da se jim je sestra oglasla.
|
|
|
|