kako ga prepičati oz mu pomagati? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

tinca_tf -> kako ga prepičati oz mu pomagati? (13.9.2007 12:22:48)

lep pozdrav!

na vas se obračam s prošnjo, če ima kdo kakšen nasvet kako naj mojga fanta prepirčam da se začne zdravit za alergijo ki jo ima...sicer me je sam prosil za pomoč,vendar zavrača vse zdravnike in zdravila...ne vem če ga je strah ali kaj,sam jaz bi res rada da se njegovo stanje izboljša...

srki -> RE: kako ga prepičati oz mu pomagati? (13.9.2007 12:29:43)

To pa res ne vem, če bo šlo skozi brez zdravnikove pomoči ali pomoči nekoga, ki se kar fajn spozna v te reči.

Zakaj pa noče do zdravnika?

Jaz bi ga poskušala prepirčati, da gre k zdravniku, saj tako samo sebi škodi in verjetno tudi tebi, ker te ne posluša in bi mu rada pomagala, pa ne sprejme nobenega nasveta od tebe.

Anonimen -> RE: kako ga prepičati oz mu pomagati? (13.9.2007 12:35:03)

Ja pa ja saj ni star pet let ali pač.Ne razumem kako lahko sterjši človek odklanja zdr.pomoč?
Potem pa naj tako živi,če se noče zdravit.Saj ga ne moreš ti odvlečt tja.

tinca_tf -> RE: kako ga prepičati oz mu pomagati? (13.9.2007 13:18:55)

ja sej to jaz ne razumem ker je dovolj star da bi lahko mal razmislu s svojo glavo.
Verjetno je preveč trmast ali pa preponosen...ne vem...težko mi je ko ga gledam kako trpi zarad stvari ko se da pozdravit...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Anonimen -> RE: kako ga prepičati oz mu pomagati? (13.9.2007 13:26:44)

no sej zdravniki mu res ne bodo kej dost pomagal. klasična medicina pri alergijah nima kej dost pojma. naj se obrne raj na kako bioresonanco al pa homeopatijo.
pa še to dokler si sam nau hotu pomagat mu tut ti nauš mogla

taja27 -> RE: kako ga prepičati oz mu pomagati? (13.9.2007 13:29:16)

o kakšni alergiji pa sploh govorimo tle?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.9.2007 13:32:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: kako ga prepičati oz mu pomagati? (13.9.2007 14:05:01)

Pa saj ni star 5 let! In kaj si je potemtakem predstavljal, ko te je prosil za pomoč? Da mu boš pihala na alergijo in jo s poljubčki pozdravila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

*tajda* -> RE: kako ga prepičati oz mu pomagati? (13.9.2007 15:31:25)

Človeku ne moreš pomagat če si ni pripravljen sam pomagat,pa se lahko na glavo postaviš.

tinca_tf -> RE: kako ga prepičati oz mu pomagati? (13.9.2007 16:28:37)

še sama ne vem točno kakšno alergijo ima, vem da ne bi smel jesti sira,jogurtov, kruha...ima zarad tega rdečo in razpokano kožo...
drgač sem pa tud sama pomislila na bioresonanco, sem brala tu gor mal o tem pa
vidim da se kar dosti ljudi odloči za to...
sicer pa res ne vem kaj je pričakoval od mene ko me je prosu za pomoč..jaz mu ne znam drugače pomagat kot tak da ga peljem na kakšne preiskave in pol na terapije...

Stran: [1]