ta mesec ne bo nič (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

cmokec -> ta mesec ne bo nič (27.11.2004 11:12:40)

Pozdravček.

Zjutraj se je k meni prikradla :hudicek: z vsem svojim sijajom. :((Pa še krče je sabo prinesla. Tako, da sem sklenila, da bo res treba božičku pisati.

Za tiste :rozica: , ki pa še ne veste, kako in kaj, pa držim :miska: in vam pošiljam :angel: za srečo.

cmokec

Sisy -> ta mesec ne bo nič (27.11.2004 11:25:04)

ne sekiraj se cmokec,tudi mene je obiskala in to celo 10 dni prezgodaj! hmmmm...:grrr:

Bo pa ta mesec....mogoče nama bo pa božiček prinesel kakšno lepo darilo ;)

pozdravček

cat -> ta mesec ne bo nič (27.11.2004 11:34:27)

Vem kako se počutiš, Cmokec, ampak enkrat ti bo uspelo9nebesa, in takrat boš še bolj srečna in vesela, ker veš da si čakala na to in boš to tudi bolj cenila:duda:. Pri meni je bilo tako, razočaranje iz meseca v mesec, potem pa po pol leta :roza::modri: neverjetna sreča!
Držim pesti:miska:, da bo božiček pustil darilo:duda: zate!
:muca:

Lunca1 -> ta mesec ne bo nič (27.11.2004 11:40:08)

Držim pesti,da boš prepričala božička:)

Lp Lunca

pi -> ta mesec ne bo nič (27.11.2004 13:06:59)

Joj cmokec tako mi je žal. Upam da bo božiček letos res radodaren in nam bo prinesel :duda:.
Mislim da sem jaz na isti poti kot ti in je ta hodobnica že na poti. Nevem zakaj ne gre kam drugam kjer je bolj zaželjena.

Lp pa več uspeha prihodnji mesec !

cmokec -> ta mesec ne bo nič (27.11.2004 13:10:02)

Draga Pi. Sem se prav spomnila zjutraj nate, ker si rekla da boš delala test. Tako se zmenva: Jaz sem :hudicek: pogostila, kar se je dalo lepo. Zaprla sem jo v ... in ne more nikamor.

Zato držim pesti, da ne uide k tebi, da boš lahko kmalu sporočila veselo novičko.

cmokec

pi -> ta mesec ne bo nič (27.11.2004 13:12:01)

Cmokec upam da si jo res dobro zaprla, čeprav imam na žalost spet slab občutek, sicer pa bomo videli v ponedeljek.
Čeprav ti bo ušla vseeno hvala za trud.

simonas -> ta mesec ne bo nič (27.11.2004 17:46:56)

Cmokec le piši božičku, za vse mu piši, me pa bomo še za tebe pisale... Morda pa nam prinese luškane paketke :darilo::duda::darilo:.

Simona

Stran: [1]