Nasy -> RE: Krvavitev v zgodnji nosečnosti (13.9.2007 10:10:29)
|
Jaz ti bom odgovorila točno tako, kakor je bilo rečeno meni. Od začetka sem imela tudi jaz izcedek, sem omenila na prvem pregledu (v 6-7 tednu), je rekla, da je to čist normalno. Drugi dan pa je bil izcedek močnejši,malo me je tudi špikalo spodaj, zato me je moj peljal zvečer na urgenco. Tam me je G pregledala, ni videla nič posebnega. Ravno v tem času je imela tudi telefon, ena gospa je klicala z isto težavo in sem poslušala najprej razlago po telefonu, potem je pa meni isto rekla-vse je normalno, telo samo odloči, kaj bo. Približno 1/3 nosečnosti se v prvih tednih konča s SS[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]Na žalost ne moreš nič, oni pa tudi ne. Dobila sem Dabroston tablete, ki je nekakšna hormonska podpora in Spazmex, če bom imela krče oz. naj kar vzamem, zaradi tistega špikanja. Na tistem stolu sva se malce pogovorili, ko me je pregledovala, je rekla, boste videla, zdaj bo vse ok. Ampak ne moremo nič naredit. Upaj, tako, kot sva midva. Zdaj sem v 16 tednu, brez izcedkov. Po tistem so se nehali. Srečno!!!
|
|
|
|