|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   druga simpatija
13.9.2007 9:02:20   
Anonimen
z možem sva skupaj že nekaj let. imava se lepo, uživava v družinskem življenju, občasno imava pa tudi kakšno težavo, kot vsi. enkrat na leto ali na dve mogoče pa mi misli za kak teden zaposli kak drug moški. čez dan jaj razmišljam o njem, večkrat sanjam o njem. to obstaja samo v moji glavi in tega nikoli nisem še nikomur povedala. se tudi to vam kdaj zgodi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: druga simpatija
13.9.2007 9:06:05   
Anonimen
Zaenkrat se mi ne dogaja.user posted image  Dokler boš samo sanjala, ni panike.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2007 9:08:27   
daddy
   Vsi imamo domišljijo. In nič ni narobe, če ti misli kdaj zaidejo po svoje ( se zgodi vsem user posted image , tudi tistim ki ne priznajo naglas ). Da o sanjah ne govorimo  user posted image user posted image user posted image  ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 9:12:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2007 9:13:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

z možem sva skupaj že nekaj let. imava se lepo, uživava v družinskem življenju, občasno imava pa tudi kakšno težavo, kot vsi. enkrat na leto ali na dve mogoče pa mi misli za kak teden zaposli kak drug moški. čez dan jaj razmišljam o njem, večkrat sanjam o njem. to obstaja samo v moji glavi in tega nikoli nisem še nikomur povedala. se tudi to vam kdaj zgodi?

Samo tolko? Joj, meni je to malo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2007 9:44:28   
Stefka
Se zgodi vsakemu, tudi meni. Pa sem prepričana, da mojemu lupčku tudi, tko da, ne se sekirat. Sam ne možeku povedat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2007 10:05:48   
jade1
Meni se to dogaja vsak dan, samo, da za razliko od tebe mislim na svojega moža. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2007 10:58:17   
Anonimen
Ja in?

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2007 11:02:10   
jade1
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Ja in?

Nič, samo odgovarjam na vprašanje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.9.2007 11:11:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Ja in?

Nisem mislila nateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.9.2007 11:57:09   
Mešamdrek
Moj je zadnjič "sanjal" o eni mulatki ki jo je videl,pa mi je to povedal pol sva se pa skupej smejala.To so fantazije in dokler so samo to ni nič narobe.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.9.2007 12:04:26   
jade1

IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Ja in?

Nisem mislila nateuser posted image user posted image user posted image

Upssss user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.9.2007 12:17:05   
Anonimen
Jaz sem danes ponoči sanjala Nino Osenar in mojega moža in njo pošteno prebutala, njega pa malo manj, ker je pretežek za ga v zid metatuser posted image . In ko sem mu to povedala danes zjutraj, mi je rekel kdo pa je Nina O.user posted image .

Fantazije in sanjarjenje pa so res nekaj najbolj vsakdanjega. Jaz vsake toliko fantaziram od Brad Pittu, samo kaj ko njega šljivi zameuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.9.2007 12:34:23   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Jaz sem danes ponoči sanjala Nino Osenar in mojega moža in njo pošteno prebutala, njega pa malo manj, ker je pretežek za ga v zid metatuser posted image . In ko sem mu to povedala danes zjutraj, mi je rekel kdo pa je Nina O.user posted image .

Fantazije in sanjarjenje pa so res nekaj najbolj vsakdanjega. Jaz vsake toliko fantaziram od Brad Pittu, samo kaj ko njega šljivi zameuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Če bi bla jaz zdej pred rokom bi ziher popadke dobila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.9.2007 12:36:03   
Anonimen
Jaz tudi sanjam včesih o nekom.In kaj?

(odgovor članu Mešamdrek)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 13:35:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
13.9.2007 13:41:54   
Anonimen
Ko sem tole prebrala sem si rekla-Hvala bogu da nisem edina!Moja skrita simpatija(nekdanji),je v mojem skritem kotičku srca že deset letuser posted image .Danes ko sem se peljala mimo njegovega doma,bi kar skočila k njemu,vsaj za pet minut,pa si ne upamuser posted image .Dvakrat sva šla narazen in nazaj skupaj mogoče bova še tretjič skupaj,kje v domu upokojencevuser posted image ,če ne prej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
13.9.2007 13:57:29   
muki1

Ko sem tole prebrala sem si rekla-Hvala bogu da nisem edina!Moja skrita simpatija(nekdanji),je v mojem skritem kotičku srca že deset letuser posted image .Danes ko sem se peljala mimo njegovega doma,bi kar skočila k njemu,vsaj za pet minut,pa si ne upamuser posted image .Dvakrat sva šla narazen in nazaj skupaj mogoče bova še tretjič skupaj,kje v domu upokojencevuser posted image ,če ne prej.

Hmmmm, skrita simpatija ali pa neprebolela ljubezen? Skrita simpatija je simpatija, ne pa nekdo, s katerim si se že dol dajala, ti pokvarjenka, ti.... user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.9.2007 13:58:58   
muki1
No, drugače pa simpatij imam jaz tudi polno, da ne bom preveč svetniško izpadla user posted image , to kar pa včasih sanjam, pa me je kar sram, da bi napisala user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.9.2007 14:16:38   
Kinokija
Jz bi parada tko sanjarila o kom, pa nimam kandidata. Preveč sem izbirčna. Brad Pitt je premajhen, pa mal tko, poženščen. Clooney je nekam star/siv. Tom Cruise mi je antipatičen, odkar terorizira ženo. Pa še premajhen je. V službi imam samo sodelavke. Na cesti je samo krš. V trgovini so ženske. user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.9.2007 15:01:24   
pety78
Kinokija, najbolje je, da se na fitness vpišeš. user posted image
Kaj ga pa Tom serje?user posted image

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.9.2007 17:34:32   
Anonimen

to je pa,kot da sem jaz pisala.Le da ta moj sanjski ni moj bivši,ampak moja izgubljena priložnost pred časom z mojim.Torej...takrat ga nisem,enkrat ga bom,pa četudi v domu ostarelih...pravim jaz.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?