asso -> RE: kako jih oblečete (13.9.2007 8:54:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity Koliko stopinj pa je zjutraj zunaj, da jih toliko oblečete? Pri nas je zjutraj okrog 13-15°C, pa ima spodnjo majico brez rokavov, kratko majico in čez majico z dolgimi na zadrgo, ki jo čez dan slečejo. Hlače 3/4 ali pa dolge, odvisno, nogavice (ne dokolenke) in adidaske. Mi tudi tako... IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Hm.A res vse tolk oblečete otroke? Moj je šel danes v vrtec z nogavičkami, hlačami od trenerke in tanko majčko z dolgimi rokavi, čez pa vetrovko.A je to premalo? Ga bom jutri malo bolj oblekla, očitno..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] LP, Sibil RR Sibil, pomoje ni treba več obleči, sej smo na Primorskem. Zjutraj je bilo 17°C, kmalu bo itak prišlo na 20°C in kaj čez, popoldne pa bo itak vroče, še za kratke hlače. Ne vem no, jaz hodim še v japonkah in konetjerco, ne predstavljam si, da bi otroka zavila še v dolgo majco, jopico... pa kakšne debelejše hlače in po možnosti še trak. Pa itak mi na Primorskem bomo še najbrž večino zime brez žabic...
|
|
|
|