|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   suh kašelj??
13.9.2007 7:14:24   
PIAF
Moj sinko ima že dva dni tako suh kašelj, da ga je kar groza poslušati. Kako naj napišem, tako suho in glasno kašlja, kot da bo pljuča ven vrgel.
Mažem ga s kremo materine dušice, a nič ne pomaga.
Kakšen sirup bi mu dala? Trpotec, slez, panatus, smrekovi vršički...vse to imam doma, pa sem čisto zmedena, kateri je tapravi, ker se nič ne izkašljuje??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: suh kašelj??
13.9.2007 7:19:09   
srki
Če ima tudi vročino, bi ga peljala k zdravnilku. Drugače pa poskušaj s slezovim sirupom, mislim da je ta za izkašljevanje.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2007 7:24:04   
Tiamo
Spiraj mu nos s fizološko raztopino.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2007 7:35:00   
Lenny
Poskusi z inhalacijo slane vode, spiraj s fiziološko ali morsko vodo, poskusiš pa lahko še z doma narejenim sirupom iz črne redkve ali čebule. Ti ukrepi so pri nas najbolj pomagali.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2007 7:53:29   
NIN@
Vse pipe v kopalnici odpri da bo ful pare potem se v tem prostoru igrajta vsaj 20 min, pa kako kapljico evkaliptusa kani v stoječo vrelo vodo, zvečer pa razvesi perilo v spalnico , boš vidla čez 2 dni bo o.k.

lp
nin@

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2007 8:02:47   
orhideja75
ali pa v večji lavor daj zelo vrelo vodo, pa noter nekaj kamiličnega čaja (najbolje posušene cvetove, če pa nimaš pa pač vrečke za čaj). to postavi ob vzglavje postelje, ko bo šel otrok spat.
glede sirupov je pa pri nas vedno najbolj pomagal Sinecod.
glede eteričnih kapljic pa pazi, da bodo naravne (od favna) in ne tiste, ki jih kupiš v DM, ki so parfumirane.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2007 8:26:45   
BLAŽIKA
Panatus je fajn sirup ampak če mu ga boš dajala naj poje zadnjo žličko ob 16 uri, da se kašelj do spanja umiri. Tudi te parne kopeli so zelo vredu.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.9.2007 6:53:27   
PIAF
Hvala vsem. Sem poskusila z lavorom kamilic zvečer pred spanjem in namazala sem ga s kremo materine dušice. upam, da zdaj ko se bo zbudil, ne bo več tako kašljal...

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?