|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spet na novo...
18.9.2007 19:29:22   
Ana Luna
Najbolj me boli da moj fant zeli to cimprej pozabiti. Vem da mu ni vseeno in zato to zeli, ampak jaz se ne morem in NOCEM obnasati, kot da tega sploh nikoli ni bilo. Tako zelo hudo mi je! Ne morem se potolaziti!

Lidija, isto je bilo z mojim, moški doživljajo drugače in tudi žalujejo na drugačen način. Vzemi si čas za svoje žalovanje, to je normalno, da ti je hudo. Izjokaj svojo bolečino. Potolažil te bo čas, ki bi prinesel lepše, svetlejše dni. Želim ti, da bo to kmalu.
user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.9.2007 20:25:25   
andre3a
Lidija žal mi je za tvojo pikico ampak ne obupaj!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.9.2007 20:35:30   
Sulfinija
Zelo mi je žal,da se vama je tole zgodilo.VEm kako se počutiš,saj sem sama doživela podobno,jokala noč in dan.POšiljam ti en velik in topel user posted image user posted image user posted image user posted image .

LPuser posted image

P.S:Če ti lahko kako pomagam se mi javi na zs.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.9.2007 21:36:43   
freha
lidija_21 user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.9.2007 22:36:12   
Zvezdica
Lidija 21, so moje predhodnice že vse povedale.
user posted image ti pošljem in ... sem brez besed. Žalostna s teboj.

Zvezdica

i belive i can fly....

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.9.2007 8:52:50   
TamaraJ
Tudi jaz ti pošiljam najtoplejše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in  vem, kako ti je. Meni niso delali abrazije, ker je plodek odmrl v velikosti 5tednov. Tako, da so mi pustili, da je šlo samo. Vem, da ti bo uspelo. Trije meseci znajo biti zeloooo dooooolgi....ampak minejo. In potem je čas za nove boje. Mi smo s teboj.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.9.2007 10:25:00   
srecna_zvezda
punce hvala vam da ste tako razumevajoce in strpne..trudim se vsak dan posebej da me rana manj boli, ampak kakor ste rekle-samo scasoma bo malo bolje pozabiti pa nikoli ne bom mogla.A saj tudi nocem. Vem da ce bi imela kasneje tudi 10 otrok, bom vedela da bi jih morala imeti 11, ce razumete.

Ma upam in cakam na boljse dni, hvala bogu da imam vas, ki kljub temu da me ne poznate, delite mojo nesreco, zalost in bolecino da vse skupaj vsaj malo lazje prenasam..hvala da ste tukaj!!

Pa se za vse vam en VELIK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  IN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bi cimprej zagledale user posted image user posted image !

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?