caillou -> Mašina za šivanje.. praktična navodila za uporabo prosim (12.9.2007 20:43:28)
|
Me je tjaga na sosedovem forumu spomnila na šivalni stroj in zato me nekaj zanima. Hvala tjaga. Predvčerajšnjim sem na svoje veliko presenečenja dobila od moža in otrok eno tako fensi-šmensi napravo, ki se ji reče šivalni stroj. Čisto nova, zapakirana šivalna mašina, ki si niti v sanjah ni mogla misliti, da bo prišla v roke neki popolnoma levi, za šivanje totalno **** ženski[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. No ja, pa je. Sedaj jo imam. In sem jo že dvakrat dala s tistega polivinila ven, si jo naštimala, občudovala čudo tehnike in potem s polno elana prešila, pošila, zašila...že vse kuhinjske prtičke. Navodila so prebrana in sedaj moj samček misli, da bom naslednji teden že zavese delala. No, vsaj tako je rekel danes. Da je to čisto simpl in da bi to vsaka gospodinja mogla obvladat in da ni vrag da se tudi jaz ne bi tega naučila. Ja, seveda, kar tako gre to. In sedaj prosim tiste, ki se vsaj malo spoznate na to zadevo, da mi svetujete kako nas se mašine sploh lotim ? Obstaja kakšna dobra literatura za to ? Koliko vas sploh še uporablja mašino za šivanje ? Hvala in lep pozdrav, caillou.
|
|
|
|