slovenka
|
Meni se tudi zdi super, da sta se odločila še za tega. Na drugih temah tu gor se pogovarjamo, kako nam gre na živce, ko nas okolica sprašuje, ja, kdaj bodo pa otroci... ko se trudimo, pa ne rata... tako da drugim tako nikoli nič ne paše. Meni se tudi zdi, da je glavno, da je ljubezen, finančno se pa nekak že da, če imaš vsaj osnove gospodarnosti. Sedaj je preveč tega, kako bi morali otroci imeti polne riti, pa resno dvomim, da bodo kasneje cenili svoje starše iz tega razloga - če bo pa pet otrok, pa bodo vedno imeli koga za pomoč... Ko sem bila jaz majhna, sta naša dva gradila in nisva s sestro imele kakega udobja, pa sva tudi čisto fajn odrasle, poznam pa veliko mladih, ki so imeli vse mogoče ugodje, vožnje z zasebnimi letali, potovanja okrog sveta..., edinci, ki pa sedaj niti pogledajo ne svojih staršev. Knjige se v knjižnici zastonj dobijo in z njimi se da narediti že zelo lepe večere. Pa ne da sem proti lagodnemu življenju, ker sem sama sedaj kar zadovoljna s svojo ekonomsko situacijo..., samo za otroke se mi zdi, da se preveč poenostavlja, da bodo z denarjem od staršev srečni. Jaz bi tudi imela več otrok, gotovo tri, če se bo dalo, ker se mi zdi res čudovito dati novo življenje, ker se meni sami zdi neizmerno lepo živeti in da lahko še komu to omogočiš, je super.
|