Anonimen -> Oteklina in vnetje (12.9.2007 13:05:49)
|
Pozdravljene. Naj vam opišem svoj problem in upam, da se bo našla katera, ki ve kako in kaj... Začelo se je pred cca. 1,5 meseca, ko mi je vedno po spolnem odnosu vhod v nožnico zelo zatekel in spremljal me je pekoč občutek, podoben tistemu pri vnetju mehurja, ko peče in moraš vsake 5 min na WC. Iz nabreklega dela sem rahlo krvavela. Bila sem pri G, in je rekel, da je rahlo vnetje. Dobila sem svečke Gyno-Daktarin, katere sem uporabljala 7 dni. Poleg tega sem si nožnico vsak dan pridno mazala in si jo še z gelom Multi-Gyn. Po končani uprabi svečk je sledila M. S partnerjem dolgo nisva imela spolnih odnosov - najprej zaradi uporabe svečk in potem zaradi M + tega sva želela, da se vse skupaj čimprej vrne na stare tire. No, in potem sem v soboto dobila močno srbečico ta m spodaj, ki je trajala samo čez dan. S partnerjem sva zvečer imela odnos, kajti nisva več zdržala in bila sem ok. Med odnosom me je začelo peči, morala sva nehati. Spet je bilo isto - pekoč občutek, oteklina, krvavitev iz nabreklega dela. Oteklina v roku 24h vedno izgine. Danes pa sem dobila rjav izcedek, čeprav še sploh M ne sme priti, in tam doli me peče in imam spet čuden občutek, kot da me na WC. Vem pa, da to ni vnetje mehurja, ker tisto vem, kako izgleda. Jutri sem sicer naročena pri G, ampak vas prosim, da mi poveste svoje izkušnje, ker me zelo skrbi. Konec junija sem imela ss - malo po tem so se začele težave, prej jih nikoli nisem imela. Poleg tega pa čakava z mojim, da se mi vse lepo uredi in da začnemo delat na bebici. HVALA IN LEPO VAS POZDRAVLJAM![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|