|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Terapija po Laparo in Histero
12.9.2007 12:44:18   
oktavija
Bila sem na Laparo in Histero in še čakam na prvo user posted image menstruacijo.

Zanima pa me ali je katera po takih posegih spet dobila terapijo Klomifena,
ali ste mogoče dobile kakšno drugo terapijo,
ali pa ste poskusile v prvih 6 mesecih čisto po naravni poti?

Kako kmalu po posegu ste začele user posted image user posted image , in kako kmalu ste začele z normalnim gibanjem (tek, kolesarjenje, rolanje).

Lepo vas prosim za kak odgovor, ki ga bom zelo vesela!user posted image

lep pozdrav vsem in čim več user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Terapija po Laparo in Histero
12.9.2007 13:10:20   
amor real
Oktavija, user posted image  za uspešno opravljeno histero in laparo. Mene to čaka 25/9-2007. Kako je kaj potekalo vse skupaj? Bolelo? Kje si bila.... user posted image  joooj sem radovedna, ampak samo zato, ker me panikaaaaaaaaaa user posted image  daje

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.9.2007 13:54:50   
spelka12
Po lap.nisem dobila nobene terapije,poizkušava po naravni poti.user posted image in telovaditi sem pa začela šele po 3 tednih ker me je prej vse bolelo notri.
Oktavija čimprej se pozdravi amor real tebi pa veliko sreče

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2007 14:46:36   
oktavija
Draga Amor!

Takole ti bom rekla, operacija ni huda ker nič ne slišiš in nič ne vidiš. Bolj hudo je ko se zbudiš iz norkoze (jaz sem bila pod splošno norkozo, ker je operacija trajala več kot eno uro).
Potem pa je prvih 14 dni bilo zame najbolj groznih do sedaj. Imela sem hude slabosti, vse me je bolelo od trebuha, ramen rok, prsnega koša, da ne govorim stodnji del trebuha (ta me boli še zdaj ko, najbolj takrat ko grem lulat).Nisem si znala predstavljat življenja brez tablet proti bolečinam.

user posted image Danes je točno tri tedne po operaciji in sem še vedno doma, v službo grem nasednji teden po prvam pregledu pri G če bo vse BP.
user posted image Počutim se skoraj 100% dobro, začela sem že kar dobro migat, samo še vedno nič teškega ne upam dvignit ali nosit (priporočajo da se pazimo vsaj 6 tednov če ni možno več).

Drugače pa sem bila  v bolnici Celje, kjer lahko pohvalim, da je osebje res super,user posted image najbolj pa medicinske sestre, ki so non stop ob tebi in se prav nič ne jezijo ali tečnarijo če ti si tečen (jaz nisem imela nadstandardne sobe)!!! Res so me prijetno presenetile!user posted image

user posted image Bravo in čestitke za Medicinske sestre iz 2. nadstropja celjske porodnišnice!!!user posted image

No to je na kratko to Amor real, memi je bilo hudo, drugim spet ni vse odvisno od posameznice, ampak jaz pravim, da bom vse potrpela da bomo končno dobili v naš dom malo štručko user posted image !

Veliko uspeha vsem in čim več user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  !

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.9.2007 14:59:28   
amor real
Hvala za ogovor, Oktavija ! user posted image , da si vse to pripravljena narediti za user posted image .
Slišala sem, da so bolečine po operaciji tudi odvisne od tega kar so ti delali. Meni je rekel moj ginekolog, ki me bo tudi operiral, da bom imela najperj diagnostično histeroskopijo in po potrebi še laparo. Da histero traja cca. 15 minut. Upam, da je res tako.

SREČNO za user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.9.2007 16:01:10   
miš
Živjo!

Jaz sem bila maja na operaciji-histero in laparo. V bistvu laparo ni bilo
potrebno, so mi sam pokukal če je vse ok. Blo me je zelooooo strah,pa ti
lahko povem, da ni nič hudega. Jaz sploh nisem imela nobenih posebnih
bolečin po operaciji  in nisem potrebovala nobene tablete proti bolečinam, pa jo drugače
kar hitro vzamemuser posted image . Kar pogumno......

Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2007 18:58:41   
lady29
jaz po tem posegu nisem dobila nič saj mi je ginekologinja svetovala 1 mesec vzdržnosti pri spolnih odnosih in potem poskušati po naravni poti zanositi v 6-tih mesecih....no pa ni blo nč od tegauser posted image
lp

< Sporočilo je popravil lady29 -- 15.9.2007 19:02:43 >

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2007 19:07:10   
lady29
glej ko sem jaz prestala to dvoje je blo vse prej kot kak bav bav....si pod narkozo in pančkaš nč ne veš kaj se dogaja,ko pa se zbudiš je pa tko....čist odvisno od ženske ali je občutljiva ali pa ne...no zase vem,da sem se mela za ful občutljivo, ker me je blo tko strah, da sem skor jokala, ko so me peljali v operacijsko ampak pol, ko sem se pa zbudila pa ni blo nč posebnega le da sem tam doli občutila malo mravljinčkov.Krvavela sem še nekaj dni pol pa je blo vse ok.
Jaz morem priznati da mi je pa hudi za tistimi ki jih čaka HSG ker to je pa res katastrofa pa ne da koga zdaj strašim sam ker  vse delajo na živo pa res,ampak res boli.....sicer pa ko veš za kaj to delaš se vse da preživet pa potrpet.
amor real - ne se bati vse bo uredu....držim pesti
lp

Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2007 19:51:28   
belavrtnica
amor real , danes je 28 dni po laparo. pa se počutim zelo dobro. jaz nisem imela hudih bolečin, tako da tudi proti bolečinam nisem nič rabla. bolelo me je edino kakšen teden, ampak mene so bolj šivi pikali. operirali so me v Mariboru, sama operacija pa ni tako huda. sem že po enem tednuuser posted image , res pa je da nisem nekaj pretiravala. res pa je, da pazim, da ne dvigujem kaj težkega.
Nič se bat, saj bo vse vredu. upam da ti čim prej rata user posted image .
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 9
16.9.2007 10:06:46   
lučka 25
Belavrtnica, mene čaka laparo 26.9. in me zanima koliko časa po posegu si še doma, oziroma koliko imaš vse skupaj bolniške. To me zanima predvsem zato, ker jih zanima v službi zaradi nadomeščanja. Hvala.

(odgovor članu belavrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.9.2007 15:04:24   
spelka12
lučka 25 ponavadi si doma že 2-3 dan,bolniške sem pa jaz dobila samo 7 dni,ampak mi je zdravnik rekel,da jo lahko podaljšam na 14,če me bo še bolelo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.9.2007 19:57:39   
renata nana
lučka 25 kam pa greš na laparo ? Meni so rekli , da je bolniške 14 dni.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.9.2007 20:04:34   
lučka 25
Špelka 12, hvala.
renata nana, na laparo grem v Kranj. Amapak sem se malo pozanimala glede moje pošte o datumu, imama takrat gotovo šele predoperativni poseg, potem bobmo pa videli kako bo. Lahko, da bo nato naslednji datum šele oktobra. sem čisto zmedena in bom jutri klicala kako in kaj me čaka.

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.9.2007 20:13:07   
belavrtnica
Lučka 25 jaz sem imela 14 dni bolniške, v bolnici pa sem bila 3 dni.res pa boš morala mirovat, ker drugače  ne bo vredu. zdravnica mi je toplo priporočala strogo mirovanje. pa še zdaj ne pretiravam, tudi težkih stvari ne dvigujem. bolj se boš pazla, boljše bo za tebe. meni so rekli, da če ne bom mirovala, se mi lahko jajčniki zabrazgotinijo.
Lp

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.9.2007 20:24:50   
lučka 25
Hvala, belavrtnica. Vsak nasvet prav pride. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
16.9.2007 22:21:39   
belavrtnica
ni zakaj. rada pomagam če le lahko. vsak nasvet pride prav. pa javi se ko bo mimo. jaz sem imela namreč to srečo, da sem imela kr nasledni teden po operaciji že datum pri zrdavniku in zdaj sem že dala najmanj 5 ali šest UZ skozi, pa še kr nekaj me jih čaka. jutri ga zopet imam, ker imam namreč ovulacijo pa so mi rekli da morava user posted image , da vidijo če bo kaj ratalo. imam namreč samo 3 mesece časa da  user posted image . če pa ne bom pa grem na IVF. upam da ne bo potrebno. in da 2.10. ne bo prišla na obisk user posted image . ne bi je bila vesela.

lp belavrtnica

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.9.2007 11:06:44   
amor real
No, jaz sem dobila datum za poseg danes in to je 21/9-2007. Ker je to petek, predvidevam, da bom isti dan tudi poseg. Zanima me če ste dobile klistir oziroma kako to zgleda?

Hvala

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
17.9.2007 13:50:14   
spelka12
amor real klistir ti dajo v obliki sirupa (rjava tekočina ne ravno dobrega okusauser posted image ) za posladek sem pa jaz dobila še 4 flaše donata.Potem ko to vse spiješ pa počakaš,da te prime na wc potem pa sediš,pa sediš,pa sediš (na školjki,da ne bo pomote).
Sem pa jaz preizkusila tudi že "hitri" klistir s cevko, pa mi je bla ta verzija skoraj bolj všeč.
Upam,da sem kaj pomagala.
Vsem veliko sreče.

Neposredna povezava do sporočila: 18
17.9.2007 22:31:37   
belavrtnica
jaz sem klistir dobila v obliki cevke. meni je bilo grozno, ker ti naredi grozno silo v črevesu. prej pa ti še frizuro porihtajo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
17.9.2007 22:56:54   
amor real
hvala za odgovore punce user posted image , jaz bom verjetno dobila kar cevko v ta zadnjo user posted image , ker se bom morala hitro spucat, ker ne bo časa, ker grem noter ob 7,00 in ob 11.00 naj bi bila histeroskopija.
Upam, da ne bo nič hudega s to cevčico user posted image . Obrila pa se bom kar doma in to na nulo, saj je to menda moderno user posted image user posted image user posted image  

SREČNO vsem pri borbi za user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
26.9.2007 8:49:36   
oktavija
user posted image Ker ni nobene odgovorila na moje vprašanje vam zdaj jaz sporočam da sem dobila terapijo Klomifena po laparo in histero!
Za naprej bomo pa še videli. Zdaj samo čakamouser posted image user posted image !!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ime za punčko?
kara555

Ime za punčko

Nika (50%)

Klara (50%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!