Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako sami oblečejo majčko? 12.9.2007 11:49:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj, ker je pač Ajnštajn, si jo čisto tako kot jaz. Ve, da mora biti listek zadaj in to je to.
|
|
|
|
RE: Kako sami oblečejo majčko? 12.9.2007 11:50:49
|
|
|
|
Anonimen
|
O ja, pri taki starosti, kot je zdaj tvoja si jo je čisto komt sam oblekel. Pravzaprav se je cel zjutraj oblekel za v vrtec sam, no, če se mu je dalo in če se ni preveč mudilo. Takrat, ko je pač sam vstal 10 minut prej kot ga zbujam jaz.
|
|
|
|
RE: Kako sami oblečejo majčko? 12.9.2007 12:19:04
|
|
|
|
zoom zoom
|
Naš je šele sedaj pokazal interes, da bi se sam oblekel in ga pustim, če se nam nikamor ne mudi. Si pa najprej obuje nogavice, sp. hlače, majico (najprej glava in nato roke), hlače in pulover, ter copate ali čevlje. Jaz mu edino majico v hlače zatlačim.
|
|
|
|
RE: Kako sami oblečejo majčko? 12.9.2007 12:20:55
|
|
|
|
zoom zoom
|
Aja včasih je peta pri nogavicah zgoraj, pa trenirko mu moram na pravo stran naštimat, hlače na zadrgo in pulover pa sam prav obrne. Lp
|
|
|
|
RE: Kako sami oblečejo majčko? 12.9.2007 12:26:41
|
|
|
|
piščanc
|
naš je suhcan in tako majčko z lahkoto da gor. najprej glavo notr, potem pa roke v luknje. najlaže mu je, če je spredaj kakšen motiv, da ve kaj je spredaj, kaj zadaj. do listkov še nisva prišla.
|
|
RE: Kako sami oblečejo majčko? 12.9.2007 14:24:19
|
|
|
|
NENAJANI
|
Moj se že tudi čisto sam obleče. Najprej gatke, pa spodnjo majčko (prvo glava, potem roke.) Ve da je listek zadaj, s tem nima problemov. Tudi trenirko obleče sam, če je zadaj žep, ali listek. Tudi zokenčke zna (večinoma) prav dat gor. Edino, kar ga muči so čevlji. Te nikakor ne znama dat na pravo nogo Vse ob svojem cajtu
|
|
RE: Kako sami oblečejo majčko? 12.9.2007 15:07:17
|
|
|
|
dory
|
nas si oblece sam hlace, ker gleda listek...majce so pa ponavad kljub listku zmer okol obrnjene..
|
|
|
|
RE: Kako sami oblečejo majčko? 12.9.2007 15:09:20
|
|
|
|
polona2
|
Si jo (še) ne...
|
|
|
|
RE: Kako sami oblečejo majčko? 12.9.2007 16:04:37
|
|
|
|
sayuri
|
Moj si majčke ne zna sam obleč. Oziroma si sam glavo natakne in pravi, da je oblečen . Tole z rokavi mu nikakor še ne gre. Star je 3 leta. Se mi pa zdi, da je malo lenčina. Sploh zjutraj, ko se mi mudi.....takrat vse na počas dela.
|
|
|
|
RE: Kako sami oblečejo majčko? 12.9.2007 18:05:35
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Vidim, da so vaši otroci že zelo samostojni. Naš si pa ne naredi a ma baš ništa. Niti gatic si ne potegne sam gor. Malo je štorast, malo pa len. Gatice vleče gor tako, da je cela ritka zunaj . Malo me to kuri, ampak kaj čem. Ne vem, pa nobena motivacija ne pomaga. Bo že enkrat, menda Da bi le bil zdrav, pa si bo gate , pa hlače tudi že sam oblekel.
|
|
|
|
RE: Kako sami oblečejo majčko? 12.9.2007 18:24:06
|
|
|
|
Maxica
|
Za vsako obleko smo ga toliko naučili, da mora biti listek noter in zadaj. Majico si obleče najprej čez glavo, pol pa začne iskat luknje za rokave, pa ponavadi mu rata, če ne, pa čist paničen rata, če se zatakne kje pri luknji.
|
|
RE: Kako sami oblečejo majčko? 12.9.2007 18:29:57
|
|
|
|
san
|
naš si da najprej majico čez glavo, potem pa še rokave, nima nobenih težav s tem kaj je spredaj kaj zadaj (to z listki ga je tovarišica v vrtcu enkrat naučila). tudi čevlje ni nikoli napačno obul, ma pa velike težave s štunfi - teh pa čez peto sploh ne more potegnit, pa ne vem, če zato ker ma visok nart ali pa štunfe premajhne lp, s
|
|
|
|
RE: Kako sami oblečejo majčko? 13.9.2007 11:48:54
|
|
|
|
Anonimen
|
moji tri letnici ne rata oblečt niti enega kosa oblačila niti obutve. tako da???!!! ja ni ajnštajn na tem področju
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
vrtecninolaAli ste dobili vrtec ali boste situacijo rešili kako drugače? Kako?
Otrok bo,...pri starih starših (
43%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
pri prijateljici (
0%)
![](/slike/poll/poll.gif)
v zasebnem vrtcu (
19%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
drugje (
38%)
Število vseh glasov: 58Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!