lenčica -> a sem sploh normalna (12.9.2007 10:35:25)
|
včeraj sem bila v šopingu: po City parku sem hodila šest ur, tavala od štacune do štacune in sploh nisem vedela kaj hočem. Res je , da je moja garderoba zelo skromna zato sem iskala nekaj osnovnega. Na koncu sem si kupila hlače S. Oliver športno elegantne za 62 €, korenčkove temno modre kavbojke Vero moda za 40€ in ciklamno rdečo srajco-tuniko z ruskim ovratnikom Vero moda za 30€. No in ko pridem domov nikamor ne zgleda ker videz ni popoln brez čevljev in dodatkov. Zdej mi pa predlagajte kaj naj si kupim h kavbojkam, ful sede zraven njih ta star zlat pas, pa balerinke al kaj- skratka nekaj kar ne bo predrago. aja pa ful me je prjel da bi imela telovnik, sam kaj ko ne gre nobena križasta barva k tem temnim kavbojkam? A gre čez rdečo srajco in rjave hlače širok rjav pas al je to za štiridesta leta? pa še to : ne zahajam ven, hodim na nedeljske izlete, v šolo po otroka,... sem na porodniški- torej a sem glupa ker se mi vedno na koncu vsega zgodi, da dobim občutek, da so fency cunjice samo želja in jih v bistvu paše da jih nosim po mojih poteh?
|
|
|
|