a sem sploh normalna (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

lenčica -> a sem sploh normalna (12.9.2007 10:35:25)

včeraj sem bila v šopingu: po City parku sem hodila šest ur, tavala od štacune do štacune in sploh nisem vedela kaj hočem. Res je , da je moja garderoba zelo skromna zato sem iskala nekaj osnovnega. Na koncu sem si kupila hlače S. Oliver športno elegantne za 62 €, korenčkove temno modre kavbojke Vero moda za 40€ in ciklamno rdečo srajco-tuniko z ruskim ovratnikom  Vero moda za 30€. No in ko pridem domov nikamor ne zgleda ker videz ni popoln brez čevljev in dodatkov.

Zdej mi pa predlagajte kaj naj si kupim h kavbojkam, ful sede zraven njih ta star zlat pas, pa balerinke al kaj- skratka nekaj kar ne bo predrago. aja pa ful me je prjel da bi imela telovnik, sam kaj ko ne gre nobena križasta barva k tem temnim kavbojkam?

A gre čez rdečo srajco in rjave hlače širok rjav pas al je to za štiridesta leta?

pa še to : ne zahajam ven, hodim na nedeljske izlete, v šolo po otroka,... sem na porodniški- torej a sem glupa ker se mi vedno na koncu vsega zgodi, da dobim občutek, da so fency cunjice samo želja in jih v bistvu  paše da jih nosim po mojih poteh?

polona2 -> RE: a sem sploh normalna (12.9.2007 13:21:44)

Če je tvoja garderoba že tako skromna, kot si napisala, potem rajši kupi najprej nekaj osnovnih stvari, ki jih lahko kombiniraš med seboj. Npr. kaj klasičnega, nič vpadljivega...Šele nato pa bi se jaz na tvoje mestu odločila za nakup nečesa, kar po moje res potrebuje dobršno mero stila in okusno izbranih dodatkov.

jakaracman -> RE: a sem sploh normalna (13.9.2007 9:32:27)

Ne, kupila si čudne stvari.

Strawberrie Cherrie -> RE: a sem sploh normalna (13.9.2007 9:56:17)

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Ne, kupila si čudne stvari.

to pa ni res.

Meni je kombinacija korenčkovih kavbojk (t.modre barve) in tunika z ruskim ovratnikom lepa izbira. Glede na to, da si izbrala tuniko ciklamne barve, bi jaz bila z modnimi dodatki bolj umirjena.
Za tele korenček kavbojke so balerinke ok, ampak te opozarjam, da če nisi orto suha, bo zgledalo smešno. Potem si raje izbere čevlje na petko, ker ti bodo optično podaljšale noge.
Jaz ne bi kombinirala zlatega pasu h tem kavbojkam, razen če niso 'kraljevsko modre'barve,kar pa dvomim.
Trenutno mi gre po glavi en lušten odtenek sive barve.

pikica36 -> RE: a sem sploh normalna (13.9.2007 10:42:01)

če se ti fajn počutiš v fency cunjicah, ko greš po otroka v šolo ali kamorkoli že , zakaj ne??
tusi jaz ne bi zlatega pasu kombinirala k tem kavbojkam

rjave hlače pa rdeče bluze pa itak ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] tak je moj okus

Magi* -> RE: a sem sploh normalna (13.9.2007 11:15:15)

jaz v bistvu nisem čist razumela kake barve je kaj, pa še znotraj barve je ziljon odtenkov. take kombinacije so bolj priporočljive za vrhunske modne poznavalke, ker lahko hitro udariš mimo, lahko pa seveda dobiš "dobitno kombinacijo".

bi svetovala za takele nakupovalne pohode, da si že prej zarišeš v glavi kaj boš kupila, barvno shemo in predvsem kaj že imaš doma, da boš lažje skombinirala. sicer boš imela npr 10 kosov krasnih oblačil, ki nikakor ne bodo šli skupaj. in vsakič boš stala pred omaro in "pizdila", da nimaš nič za obleči. potem boš šla spet v trgovino in domov privlekla še en kos, ki ti bo všeč, pa spet ne bo pasal na prejšnje nakupe.

ko se opremiš z osnovno garderobo, pa lahko počasi dodajaš ekstravagantne kose in tudi kako ekstravagantno barvo izven tvoje osnovne sheme.

pety78 -> RE: a sem sploh normalna (13.9.2007 13:14:37)

Jaz če si doma zamislim, kaj želim, madonca, tega nikoli ne najdem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Zato ponavadi malo brskam in če mi je kaj všeč, vedno premislim, h čemu lahko nosim od tega kar že imam doma. Če ni kombinacije, ni nakupa. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Stran: [1]