|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
23.11.2007 20:52:10   
neli99
punce kje pa ste??user posted image

jst mam še zadnje dni ko lahko klepetam ... a vse luno gledate?

hanna ... natasaom pride šele v pon ...user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
23.11.2007 21:00:14   
hanna1
neli,vsaj ti si se oglasla,druge pa najbrž res luno gledajo ali pa imajo tooooliko delauser posted image -jaz kar stran pogledam ,pa je user posted image Mala je dons tako malo spala,pa še sedaj kar nekaj vriska v postelji user posted image -aja,polna luna,ohhhhhuser posted image .....pa res pogrešam malo pristnega babjega čvekauser posted image user posted image ...kako kaj počutje neli?

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
23.11.2007 21:11:05   
stephany
Evo še mene malo na RR. Moja fanta spita - ta velikega ni bilo treba nič uspavat, ha, ha, mami pa črta do računalnika in malo pofirbcat, kaj ste napisale čez dan.

Hanna - imaš prav, Klemen je fol gledal torto, pa prstke je tudi namočil, obliznit jih pa potem ni hotel, še ne ve, kaj je dobro ...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
23.11.2007 21:12:08   
stephany
Neli - kako si? A detece brca ali se je že umirilo?

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
23.11.2007 21:13:12   
neli99
ma hanna počutje za en velik Kuser posted image  ... sem si rekla da vam ne smem jamrat in utrujat ... sam evo me: sem že na delu user posted image .

jst mam namreč malo krivo hrbtenico in sem bla kot najstnica ful lena in se mi ni dalo telovadit, pa mi je moja fizioterapevtka grozila, da bom že videla ko bom noseča ...

zdej pa mam ... čeprav prvo nosečnost ni blo tega , pa tut zdej se je pojavilo šele ta teden ... boli pa tam kjer mam krivino ko hudič ... in lahko ležim al pa hodim ... kriza je previjanje, pa hranjenje malega, da o hranjenju sebe ne govorim ... bi najraje kar ležala ... danes me je videla tašča, ga je kar ona futrala.

pa zdele sedim za rač (trmasta pa sem) podložena s pouštrom, pa noge u luft ...user posted image

hanna kaj dogaja na koroškem ... a mate tut pomlad? a hana že spi?

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
23.11.2007 21:28:15   
neli99
ojla stefi ... prej te nisem videla ...user posted image

ne bomo preveč jamral ...

se je pa umirila naša pupa fulll ... tako da sem mislila v nedeljo kar paniko zagnat, pol je pa vseeno neki migalo tam, pa sem rekla da brez veze ne bomo delali panike.

kako pa kaj na vasem koncu štajerske ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
23.11.2007 21:34:30   
neli99
pa smajlije čekiram ...user posted image

user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
23.11.2007 21:43:34   
neli99
hanna ti zmeri ves RR prečekiraš .... če najdeš kakšno pametno debato, še tuki povej ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
23.11.2007 21:51:39   
neli99
hanna me je zapustila,
kaj bom jst zdej naredila,
spat bom šla, pa konec RR-anja ...

štefi se je nekam skrila,
ostale luna je spodila,
spat bo treba it, juhej juhej ...

pa pa ...user posted image  ... me že tok lulat, pa se mi ne da iskat boljše rime na koncu ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
23.11.2007 21:56:52   
stephany
Neli, potem se pa tvoja princeska počasi že pripravlja na prihod ...

Pri nas nič posebnega. Uživamo v toplih dneh, le vetra je malo preveč.

No ja, nisem se ravno skrila. Sem morala še malo Tanč prebrat, mi je ful dobra.
Sicer grem pa tudi jaz počasi spat oz. ležat, saj se bo Klemen verjetno kmalu zbudil. Sinoči smo vstajali na dve uri user posted image .

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
23.11.2007 22:05:26   
hanna1
neli,hrbtenica že itak trpi med nosečnostjo,ker...tole je prepisano
iz Preproste domače masaže....naloga mišic ledvenega dela hrbta,
....je ravnati hrbet in skrbeti za pokončno držo.Med nosečnostjo
se morajo prilagoditi spremembam,na primer nevtralizirati
usločenost hrbta,ki se pojavi v zadnjih mesecih.......Zaradi vsega
tega so te mišice bolj napete in zakrčene kot tiste v prsnem delu
hrbta in jim močna masaža zelo koristi.

KJE NAJ STOJIMO(tisti,ki masira)-ženska sedi na stolčku brez
naslonjala in je zleknjena na mizokot kadar se nasloniš na roke
in zaspiš za mizo-podloži si pojštr-noge naj bodo malo v
razkoraku-čimbolj sproščeno naslonjena

Pokleknite na eno ali obe koleni toliko daleč od ženske,ki jo masirate,
da se lahko neovirano nagnete naprej.Tako boste lahko prenesli
svojo telesno težo na roke in povečali pritisk na masirane dele.

MASAŽA

1.
  Položite palca plosko na obe strani hrbtenice.
   Ukrivite dlani in prste okrog hrbtnih mišic in rahlo ob stran
  trupa.

2.  Mišice na obeh straneh hrbtenice zmasirajte tako,
   da drsite s palcema navzgor in navzven;vsak poteg
   naj bo dolg okrog 5 cm.Palca naj bosta ravna;med
   potegom navzgor rahlo pritiskajte.Pri potegu
   navzdol popustite pritisk.

3.  Ko so mišice zmehčane,pomaknite roke po hrbtu
   navzgor in ponovite postopek.Tako nadaljujte,dokler
   ne dosežete sredine hrbta.Izogibajte se pritiska
   na hrbtenico.

Takole na kratko-pa brez majče-saj veš...masaža....
...oooohhhh...user posted image user posted image ..

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
23.11.2007 22:09:50   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: neli99
hanna me je zapustila,
kaj bom jst zdej naredila,
spat bom šla, pa konec RR-anja ...  hanna te ni zapustila,sam predolga je kot ponavadiuser posted image user posted image

štefi se je nekam skrila,
ostale luna je spodila,
spat bo treba it, juhej juhej ... user posted image user posted image user posted image
pa pa ...user posted image  ... me že tok lulat, pa se mi ne da iskat boljše rime na koncu ...user posted image .........user posted image user posted image user posted image neli obvlada user posted image user posted image user posted image ,dej prit še kej nazaj

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
23.11.2007 22:54:48   
hanna1
Taj pa grem spat,ko nobene ne dočakam...ti ti polna luna.....mi je vse skenslala,,,,fajn spite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
24.11.2007 8:05:53   
majrim
user posted image dobro jutro punce.....sem zdej rabla pol ure,da sem prebrala za včeraj...se vidi,da nisem bla nič pri računalniku...sem šla z Nežo k mojim (dragi delat),pa smo šli malo čez mejo pogledat za hlače...moram dragemu neki kupit...se približuje RD...pa sem si jih kupla sebi za 15€...žametne...pol pa je bila idrija za domov,ker ni hotla sama sedet zadaj,pa še tema je bla...pa sem si rekla,da ne grem neki časa spet kam z njo...kak jok je to biluser posted image
...aha,se že oglaša...noče zaspat...pridem nazaj,pa kavo si grem še skuhatuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
24.11.2007 9:28:03   
Vilma
Dobro jutro bejbe user posted image  Upam, da me danes ne bodo skenslali in da uspem do konca napisat sporočilo.
Ja mi smo že skoraj zdravi, še malo noska popedenamo pa bo!

Neli a hrbetnica te boli? Si predstavljam, kako boli, ker mene pa trtica. Imam dvakrat zlomljeno in če se zaležim na hrbtu sem kot en hrošček. Me mora prit moj dragi reševat, pa obračat. user posted image  Sem pa prvič padla v osnovni šoli, ko sem se sankala. Ker ni blo dost po hribu, sem morala sprobat še na skakalnici. user posted image  Pa sem priletela pri spustu na rob sank na trtico sevede. user posted image  NO drugič pa sem jo polomila ene 7 let nazaj, ko sem padla z rolerji spet na hribu in seveda spet na trtico. Takrat me je tako močno bolelo, da sem skup padla.
Je pa pri trtici tako, nič ne morejo, gips na tist konc riti ne gre. user posted image
Sem pa zadnjič vdila tvoj lepi trebušček, je že fajn spuščen, kar pomeni da je malčica blizu cilja. Sicer pa res najboljš, da se napedenaš na današnjo polno luno. Valjda ne boš čakala do 5.12. ko ima Dominik prvi rojstni dan?! user posted image  jaz ti že zdaj povem, da ne bom čakala do 13.4. user posted image  Kvečjemu 13.3. grem rodit. user posted image

Mene tole dete tudi brca, je videt že čez trebuh. user posted image  Pa sem šele na začetku 23. tedna. Pa tako sem na tihem upala, da bo tole dete bolj mirno kot Dominik. Zaenkrat pa še bolj brca. No ja, bomo že nekako, bom pa tuki jamrala, če ne bo šlo drugače. user posted image

Štefka kolko časa se pa dela tista torta? In kako jo potem razrežeš na tri kose?  jaz sem ful v dilemi, kaj a naj malčku kupim al naj mu sama naredim torto. Po pravici povedano, se mi s tem trebuhom glih ne da.

Hana a bi ti masirala? Evo mene prec, bom taprva stranka. user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
24.11.2007 9:40:07   
julci
Danes pa bo pihal prvo malo svečko TIMON.Timon vse najboljše za prvi mesec.
user posted image

Dobro jutro vsem skupaj

Vidim Hana da si me malo pogrešala včeraj.Smo bili včeraj na rojstnem dnevu,ga je mela od brata bodoča,pol smo bli pa tk pozni da ste že ziher vse spale.

Neli  si še 2v1.Al se že kaj dogaja.Je mela luna svojo moč al ne.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
24.11.2007 9:46:30   
Laubica
Dobro jutro-Moj TIMON pa ima danes ob 22.51 en mesec rojstvauser posted image user posted image user posted image user posted image
In samo spi kot tisti prvi danuser posted image user posted image user posted image no ponoči smo jedli na 3 ure ,samo še nič se ni zbudil,poje -spi ,poje- spiuser posted image user posted image user posted image
In -ali greste danes kam?Mi še ne vemo za danes smo se pa za februarja zmenla z možem da gremo na morje v Strunjan v tisti novi hotel

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
24.11.2007 9:47:47   
Laubica
JULCI-si me prehitelauser posted image user posted image user posted image
HVALAuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
24.11.2007 10:06:04   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

alina upam da res praznuje danes  user posted image user posted image user posted image user posted image  ... tist datum sem jst neki na pamet računala iz lilypie trakca ... KT se pa res nič kaj ne oglasi ... a že dela?

Čist prov zračunala - majsterca Neli. Praznovali včeraj - hvala za čestitke, Alina vam pošilja en velik user posted image , pa še en zvrhan koš poljubčkov.

Delam tako le na pol - se otepam dela kot hudič križa - prav smešno je, včasih sem samo čakala kdaj bom dobila novo delo, zdaj pa, ko telefon zazvoni ga najraje nebi dvignila, svojo pošto pa kak dan namerno ne pogledam user posted image

Pikica do rjavega flekca pride kot je napisala julci tudi ob vgnezdenju - tako, da še je upanje user posted image . Najbolje, da se ti kar polulaš na 8 EUR, ker drugače nas bo razgnalo tukaj od radovednosti.  

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
24.11.2007 10:06:37   
KT
TIMON user posted image za prvo malo svečkico user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
24.11.2007 12:51:25   
Laubica
KT-HVALAuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
24.11.2007 13:46:48   
hanna1
                            TIMON!!!!!!
      Tudi od nas s Hano in Blažem

user posted image

ZA 1 MALO SVEČKO IN ČIM VEČ LEPIH DNI IN PRESPANIH NOČI

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
24.11.2007 13:54:30   
neli99
user posted image  za timona ... pa naj bojo dnevi vse bolj razigrani in noči vse bolj naspane ...

no pa naša KT se je oglasila ...pa vilma ...user posted image user posted image  ...

najprej pa hanna hvala za tistole o masaži ... sem že sprintala, zdej pa že mojga peglam, da bo zvečer masaža ... je pa moj domet za računalnikom max 1h ... pol pa moram v vertikalo ... pol pa ne dočakam, da kaj napišete .. sorrriiiuser posted image

majrim ... a se že sončite  user posted image ... pri nas je 10 stopinj ...nad nulouser posted image  ... sem pa že jst razmišljala, al je keri že pogruntal kako lahko zdej mi naše otroke in malčke zaposlimo med malo daljšo vožnjo ko je pa že ob 4h temauser posted image  ... naš mali je mel igračke pa knjigice ... zdej mamo pa vedno problem kaj mu dat, da ne sitnari.

vilma ... sploh nisem vedla za tvojo trtico ... a se ti spomniš mojga steznika user posted image  ... ja hudič pa take nevšečnosti ... še dobro da sem na koncu. kaj delajo une k jih celih 9m kaj matra user posted image user posted image  ... jst si ne predstavljam.

se pa jst tut že psihično pripravljam, kaj bom zatežila G. v torek na pregledu. mi je zadnjič rekla, da mam še pregled na rok, pol pa še 3 dni po roku, pol pa šele v porodnišnico ...user posted image  ... ma ne grem več v tisto lj ... jst bi šla kr rodit. se moram kej zmislit. včeraj sem spet spila magnezij, še popadkov nisem mela ponoči kot prej tri noči ... sladko spala do 4h ... pa wc, pa pol do alarma ob pol 8.

sva se pa danes s sinom zjutraj tepla za računalnik user posted image user posted image user posted image  ... zmagal sineuser posted image . ta teden sva vsako jutro prižgala rač in on je moral seveda pogledat ko se je pokazala slikca od atija, pol je šel pa po svoje ...danes je pa odkril miškouser posted image  ... in pol stiskal tiste gumbe in se sploh ni pustil odgnati ... vas nisem mogla tut prebrat ne ... in to mulo pri 15mes ... slikca mala ....

tko da punce ... mam jutranjo cenzuro ... user posted image user posted image user posted image

evo tok za zdej ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
24.11.2007 13:56:19   
neli99
vertikalo user posted image user posted image  ... horizontalo bo bolj držalo ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
24.11.2007 14:13:34   
neli99
... še to user posted image

včeraj sem bila bolj sitne sorte, pa sama seb odveč, pa sem vzela v roke knjigo kurja župca za matere ... da ne bom skoz tistih sudokujev reševala (bom mela preveč nabildane možgančkeuser posted image )...

no pa berem jst te kurje župce, pa nisem daleč prišla, sem že tako jokala ... oh ti hormoni, kaj šele bo ...

sem pa našla tisti lep rek: otroci potrebujejo od nas dvoje: korenine in krila ... sej je še veliko lepih rekov, ampak včeraj sem našla tega.

najbolj sladek je bil pa ta:

mami jst mam gotovo dva srčka, te mam tako zelo rad ...

moj 15 mes sine pride k meni, pritisne svojo malo glavico kamorkoli na svojo veliko mami in potem poišče moje lice in mi pritisne masten poljubček ... ko mi bo pa še rekel, da me ma rad, punce, pol bom pa jokala ... jst kura pa sem jezna nanj, če se kdaj strmari al pa malo predolgo joka...

joj ta luna ... a vidte kok me hormoni dajejo ...

sej bom nehala ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?