natasaom
|
obravnava je v četrtek.pa tud sodba bo izrečena..ne vem kje naj začnem pisat,da boš razumela..mao je naštimal,da je nanj napisala stanovanje...in jo potem na smrt bolno zajebaval.jest sem takrat živela pri bivšem-sva že zidala-drugi brat je bil tud že na svojem,ostala je samo sestra ki je bila takrat stara 19let.po mamini smrti je začel sestro maltretirat.in jaz sem hotla,da pride k meni,ker bivši tega ni pustu,sem ga pustila in šla domov.ko sem plačala vse položnice za nazaj in naprej naju je vrgu iz stanovanja.jaz sem bila pri sestrični,sestra pri prijateljici.dokler nisva najeli stan.on je pa dal nočne plesalke v stanovanje,da so ga stregle.pa tud pretepal jih je......no,kmalu je vse prodal in kupil en vikend..ko je bil lačen se je prišel opravičit..in nekak smo zgladil vse to-saj smo družina,ane! no,potem je bila na poti hana.midva sva imela že najeti hiško v dražgošah ampak naju je prosil naj prideva k njemu,da ne bova najema plačevala,ker bo parcelo napisal name,da bova lahko začela zidat,in res....vse je nekak šlo dokler ga niso zaprli-itak da ne po njegovi krivdi-potem pa hajka po zaporih pa obiski pa klici psihiatrov,ker je delal samomore........ prišel je domov in začel izkoriščat-finančno..men je blo dost in sem pipco zaprla in zato je polil z bencinom po dnevni.... ko sem bila že v zeljiški knjigi edini lastnik,sva midva zvedela,da je dolžan ogromno denarja...in sedaj on mene toži,da sem ponaredila njegove podpise-kar sploh ni možno... to je na kratko....hvalabogu imam dosti prič pa tudi priče,ki jih je on poklical,sop ričale po resnici.. sedaj mi je pa napisal sms z mojim naslovom,da me ustraši,ker ve,kaj ga čaka.hoče,da umaknem tožbo,ampak tega ne bom naredila.preveč hudga nam je naredu
|