|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
18.11.2007 8:40:46   
natasaom
pri nas tud že ornk pada.je že vse belo

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
18.11.2007 8:56:12   
julci
A ni fajn ko  sneži.Mam rada belo zimo.Že vidim kaj bo dans siine delal.Bo treba smučke pogledat,če so prav,tk da bo treba vse pripravit.M;ama mu namen nove kupit za rojstni dan,ker bodo te verjetno že premajhne.Še sreča da naletiš še na kakšno akcijo.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
18.11.2007 9:07:08   
Laubica
že 35 ... jst mam tut rada sneg, ... kaj pa je bilo z bratcem ... če nisem preveč ferbčna. ti si mela že s prvim preizkušnje, pa timon ti tut mal da dela ... sej sva obe novembrke, bova mele kmal skupno temo ... ... hm ... upam, da kmalu

Neli-nisi preveč firbčna-zdaj že lahko govorim o tem,točno na Timonovo rojstvo je bilo pol leta kar se je moj 28 letni brat obesiluser posted image user posted image user posted image user posted image tak da bomo imeli vedno 24.spomin na smrt in rojstvouser posted image user posted image user posted image
Neli zakaj pa nisi nikoli pisala pri novemberkah???No upam da boš kmalu rešenauser posted image user posted image user posted image

DOBRO JUTRO,pri nas pa pada drobenuser posted image jupi,kk je fajn čez okno pogledat.Ma sem ko detece.

Julci -pri nas pa močno sneži in tudi uživam ob pogledu na snegec

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
18.11.2007 9:12:31   
natasaom
že 35 moje sožalje!!
jest pa ne maram snega preveč-kadar moram na cesto,me panika grabi.imam strah ker sem 1x čez škapro visela-z avtom ker me je na snegu obrnilo

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
18.11.2007 9:27:13   
Laubica
Nataša-hvala
joj to pa ni bila fajn izkušnja tako da te razumem zakaj tak odpor

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
18.11.2007 9:38:22   
natasaom
res ni bilo fino.pa še moj avto ni bil ampak od sestre...ja,pa temu BIVŠEM bratu sem peljala vodo in hrano,ker je bil bolan ...zakaj že?ker sem oslu podobnauser posted image

že 35 ne najdem pravih besed-zato raje ne sprašujem in komentiram,je pa zares hudo,ker si je vzel življeneje na rojstvo tvojega otroka.ampak če bi vedel kako bo s tem vas prizadel,se najbrž nebi upal kaj takega..

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
18.11.2007 11:06:09   
Vilma
Dobro jutro bejbe user posted image
Evo nas, smo skoraj zdraviuser posted image
Malček palček je spal 13 ur od tega zdnje tri ure pri nama (sploh ne morem verjet, ker nikoli nemore zaspat zraven mene), midva sva pa tud 11 poštenih ur odvalila.
Dominik zjutraj (pa včeraj popoldne in zvečer) ni imel vročine, sem takoooo vesela. user posted image  Sicer jest še noče, ampak vse bo prišlo. Ga pa je zgleda zagrabil prehlad (se je od naju nalezel), tako da zdaj je treba noska pucat. Ampak bo že. Se prav vidi, kako mu je iz ure v uro bolje.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
18.11.2007 11:22:37   
neli99
natasaom ... ti ferbec babji ...user posted image user posted image user posted image  ... zdej me boš pa nadlegovala user posted image ... ti bom koj sporočila ko se usedem v avto na pot v rim, ok ...

joj, bo treba tvojmu res eno pridigo narest, al nej bo več doma, al pa nej ti že uštima eno dete ... user posted image  (sej ne zameriš, a ...user posted image , jst sem res mal sitna ... zdej me že hrbet boli, to pa je že mal overdoze ... zdej mi je pa vseeno a je škorpijon al zmaj, zdej je pa lohk koj ... pol mi grejo pa same traparije po glavi: recimo danes me skrbi, ker še ni nič migalo po trebuhu ... pa žokam, pa nič ... joj, pr sinu mi to še na misel ni prišlo, zdej pa kr neki ... sem preveč zgodb prebrala ...

že 35 ... jst sem klepetala en čas na novembrkah ...pol pa ne vem kaj se je zgodilo, vedno bolj sem mela občutek, da klepetajo med sabo, ene pa kar ignorirajo; sem kaj vprašala, pa nič, kaj komentirala pa nič ... pol sem pa našla konzerviceuser posted image  ... zdej pa novembrke berem, ker me zanima, kako jim gre, čeprav mi je bilo tam oktobra kar težko brat ... vse tiste težke zgodbe s katko pa žirafo ...

tole s tvojim bratom me je pa kar pretreslo. mesec nazaj sem bla na pogrebu moje sodelavke, se je isto obesila ... in pustila za sabo dva odrasla sinova, dva pa najstnika in slepega moža. me kot mamo pretrese, ker mislim da mora biti zelo hudo, da kljub temu ne moreš več in se odločiš za kaj takega ...

sneg ...spet smo gorenjci brez ...user posted image ...

iii ... zbudila se je ...user posted image user posted image user posted image  ... dete v trebuhu namreč ... pa je res panika za brezveze . ...

drage moje, včeraj je moj dragi rekel: če bo kdaj še tretji ... torej obstaja možnost user posted image user posted image user posted image  ... no govora je blo pa o kilahuser posted image . je rekel da najprej nej shujšam na tisto težo pred prvim porodom, pol pa še tretji. sem namreč jamrala kok me zdej že hrbet boli, pa kok se valim ko slon... pa ful težko posluša moje jamranje, pa mi zmer kej "pametnega" pove ...user posted image  ...

zdej sta šla pa moja fanta u lajf: po bencin, pa na kofe ... da lohk mami v miru na RR visi, pa župo kuha ...user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
18.11.2007 11:24:00   
natasaom
vilma!samo,da je mali dobro...če ni premajhen mu daj kakšen multivitaminski sok.ali pa pikovit...naša ko je imela slinavko ni jedla 10 dni,pila pa 4dni.pol ji zdravnica dala voltaren svečke da je tiste pol ure ko je svečka držala lahko vsaj pila in malo pojedla,ornk grist pa ni upala še en mesec..zato sem ji dajala pikovit,da je vsaj mal vitaminov dobila..

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
18.11.2007 11:28:32   
natasaom
user posted image user posted image  nelli obljubim,da te ne bom več nadlegovala...samo 1x na danuser posted image ..pa kolk so šli men vsi na jetra..sestra me sploh ni upala več poklicat.je raj sms poslalauser posted image ..
itak da jest nič ne zamerim......aha pa kg.moj ima tud idejo,da moram shujšat......zato da bom lahko kiklce nosila user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
18.11.2007 12:23:12   
natasaom
a vas je zamedl?? jest sem pa tolk važna!!!!danes sem odprla breskov kompot,ko sem ga sama naredila in je tooooooolk dobruser posted image user posted image  zdej pečem jogurtov biskvit z breskvami,če slučsjno dobim kake obiske,da imam kaj za na mizo dat-hehe izgovor

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
18.11.2007 12:43:18   
hanna1
user posted image POZDRAVČEK OD MENE - ZIMA BO,ZIMA BO user posted image user posted image user posted image user posted image

3× sem morala priti brat,da sem prišla do kraja-pa res snegec dobro vpliva na vasuser posted image

že35,žal mi je za tvojega brata,si lahko predstavljam kako hudo ti je bilo,ker sem jaz tudi še pred kratkim trepetala za svojega in še sedaj ga kar naprej gnjavim,kako je.Ohrani ga v lepem spominu in prižgi kakšno svečko tudi v imenu nas RR-jevk
user posted image
Vesela sem,da Dominik bolje in da se je tudi mamica malo spočila.user posted image user posted image
Drugo pa itak ne utegnem komentirat,ker je dete lačno-je čas kosila in čaka krompirček in puranji zrezki zanjo-njam user posted image

Se še beremo,

Pa-pa user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
18.11.2007 14:26:15   
Anonimen
pa hana je rojena 17.9..a nimava midve skupej roj.dan?pa najina tud???

Saj sva rekli, da bomo skupaj jedli torto.

ŽE 35 - moje sožalje.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1488
18.11.2007 14:28:54   
natasaom
ja,veš jest imam tolk stvari v glavi in kdaj kej tud pozabm kaj sen prebrala-emšo me jebeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
18.11.2007 14:31:04   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
ja,veš jest imam tolk stvari v glavi in kdaj kej tud pozabm kaj sen prebrala-emšo me jebeuser posted image    bo še kdo drug moral user posted image user posted image user posted image ,,če hočete sestrico Tejo user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
18.11.2007 14:35:01   
neli99
še enkrat lep pozdrav...user posted image

živijo tudi duskamb in muki ... vidim vaju ...user posted image

no da ne bom krivična do gorenjske, zdaj pa pri nas tut že sneži, sam tako bolj švohotno. s tem tempom bo do novega leta lih en meter ...user posted image

mi mamo popoldansko siesto, pa sem vas prišla še enkrat pozdravit ...

vilma fino da se tako lepo popravlja ... bravo dominik.

Ohrani ga v lepem spominu in prižgi kakšno svečko tudi v imenu nas RR-jevk

že 35 tudi od mene iskrene sožalje in se podpišem pod tole ... hanna itak zna to najlepše napisat...

natasaom ... a zdej pa ti z enim breskovim biskvitom ... moram koj še po mal čokolade.user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
18.11.2007 14:38:59   
neli99

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

ja,veš jest imam tolk stvari v glavi in kdaj kej tud pozabm kaj sen prebrala-emšo me jebeuser posted image    bo še kdo drug moral user posted image user posted image user posted image ,,če hočete sestrico Tejo user posted image user posted image user posted image

hanna ...user posted image  ladies please ...user posted image user posted image

drugače pa natasaom ... skleroza skleroza ... si tut za našo princesko pozabila da sem ti že povedala da bo nataša ..

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
18.11.2007 14:48:20   
natasaom
user posted image user posted image user posted image user posted image  na pa sem dobila po ........... ustih...nelli jest se resnično pardiniram,ampak res pozabim...

hanna maš prov!!!!!!sam ni problem v je...... ampak v cilestu user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
18.11.2007 15:01:17   
neli99

user posted image user posted image user posted image user posted image  na pa sem dobila po ........... ustih...nelli jest se resnično pardiniram,ampak res pozabim...

hanna maš prov!!!!!!sam ni problem v je...... ampak v cilestu user posted image

natasaom ... ne pretiravi ... sej vse kdaj kej pokvačkamo ...

cilest ... kaj je to? user posted image  ... natasaom ne ti zdej s kakšnimi antibejbi metodami ... ti si naslednja za primopredajo ...user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
18.11.2007 15:05:24   
natasaom
antibejbi ja user posted image .....kaj čem ne morem bit tolk nesramna pa nehat jest brez da bi kej moj vedu...to ne bi blo fer
ej nelli kaj pa pravi moja soimenjakinja?ji je luštn,a ne? joj k se spomnim mojo malo kitajčico user posted image  oči je imela poševne-po mamici

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
18.11.2007 15:18:55   
neli99
user posted image

danes pa dela slikomat user posted image user posted image user posted image  ... evo naju: rezidenca naše princeske, pa dooooooolgo nič, pol pa jst ... pa mene ni mal skup, da ne bo pomote ...user posted image user posted image user posted image

natasaom ... to te pa čist podpiram, tut jst nisem za kake grde trike ... sej če dolgo najedamo tut deluje ...user posted image  ti kar začni, naslednji vlak v rim je pri konzervicah marca ...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
18.11.2007 15:21:39   
majrim
dannnnnnnnnnnnnnnnnnnuser posted image ...evo,tašča je šla nazaj,mene pa čaka zdej user posted image ....
..seveda sem mogla najprej prebrat vse za nazaj...jao meni,kake zgodbe nam piše življenje,katastrofa...mislim,da bi lahko kar napisale eno kriminalko..ampak glavno je,da smo dovolj močne in da se imamo radeuser posted image
...neli99...jaz sem tudi bla in sem še včasih pri julijkah,ampak tu se počutim bolj domačo..tam imam občutek,da sem kar malo odveč...jaz ne vem,kako jim uspe non stop čvekat...jaz nimam časa,za nazaj se mi pa tudi ne da brat 10 strani...sem tukaj bolj domačauser posted image
...kaj vse imate sneg al kaj???...ah,vam pa prav nič ne zavidam...samo za božič pa bi ga res rada naročila..bomo videli,če mi boste pomagaleuser posted image
...zdej pa grem malo zlikat....ne preveč čokolat...počakte na večeruser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
18.11.2007 15:51:17   
Vilma
Nataša pikovit praviš?
Zdej me je spet začel skrbet, ker po 13 urah nočnega spanja, 3 urah dnevnega noče nič jest. user posted image  Vročine več nima, sem mislila, da bo po treh urah spanja fuuul jedel, pa niti žličke kosila ni spravil vase. Pol sem mu dala plazma keks, ne, pa kruh, pa spet ne, pa na koncu flašo mleka, pa tud tega ni hotel.
Mogoče me mal preveč skrbi, kaj pravite? Sam jest gledam po sebi. Ko mi vročina pade, se mi povrne tek in bi jedla 3X več - ker je treba še za nazaj nadoknadit. user posted image  Malček pa nič user posted image  Nazadnje je zjutraj ob 9:00 spil deci in pol mleka.
Se mu pa vidi, da ni taprav, po tolikem spanju samo sedi in gleda. Spet nobene energije in volje...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
18.11.2007 16:04:01   
natasaom
ja pikovit,če je pa suhcan naj ti pa v lekarni dajo en drug sirup-ne vem kako se mu reče.sam pikovit ima boljši okus pa tud je za neješče otroke-pa tud ful cenej.
evo men tud hana noče jest kosila.zjutraj je pojedla žemljico s pašteto,zvečer bo flašo mleka in to bo vse.včeraj je pa samo kosilo.polovico pišč.prsa.brez prilog.ona je samo meso ali samo krompir ali samo riž,makarone....ne meša omak z testeninami,rižom in podobno...komaj sem jo naštimala da poje pašteto s kruhom,ker ona bi al sam kruh al pa sam pašteto,salamo,sir...karkoli že je

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
18.11.2007 17:24:39   
pikica36
hojla!
vilma ne skrbi če maloi noče jest. poskrbi da bo dovlj pil, to pa mora, če pa še to ne potem pa...user posted image  upam da se čez kak dan pocajtata.
natasa om- tvoja mala pravilno je , oz. pravilno kombinira hrano - se pravi že zdaj skrbi za linijouser posted image user posted image
pri nas cel dan naletava sneg upam da neha čez noč, ker se jutri sama peljem v službo in mi glih ni najbolj prijetno se vozit pa snegu

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?