neli99
|
natasaom ... ti ferbec babji ... ... zdej me boš pa nadlegovala ... ti bom koj sporočila ko se usedem v avto na pot v rim, ok ... joj, bo treba tvojmu res eno pridigo narest, al nej bo več doma, al pa nej ti že uštima eno dete ... (sej ne zameriš, a ... , jst sem res mal sitna ... zdej me že hrbet boli, to pa je že mal overdoze ... zdej mi je pa vseeno a je škorpijon al zmaj, zdej je pa lohk koj ... pol mi grejo pa same traparije po glavi: recimo danes me skrbi, ker še ni nič migalo po trebuhu ... pa žokam, pa nič ... joj, pr sinu mi to še na misel ni prišlo, zdej pa kr neki ... sem preveč zgodb prebrala ... že 35 ... jst sem klepetala en čas na novembrkah ...pol pa ne vem kaj se je zgodilo, vedno bolj sem mela občutek, da klepetajo med sabo, ene pa kar ignorirajo; sem kaj vprašala, pa nič, kaj komentirala pa nič ... pol sem pa našla konzervice ... zdej pa novembrke berem, ker me zanima, kako jim gre, čeprav mi je bilo tam oktobra kar težko brat ... vse tiste težke zgodbe s katko pa žirafo ... tole s tvojim bratom me je pa kar pretreslo. mesec nazaj sem bla na pogrebu moje sodelavke, se je isto obesila ... in pustila za sabo dva odrasla sinova, dva pa najstnika in slepega moža. me kot mamo pretrese, ker mislim da mora biti zelo hudo, da kljub temu ne moreš več in se odločiš za kaj takega ... sneg ...spet smo gorenjci brez ... ... iii ... zbudila se je ... ... dete v trebuhu namreč ... pa je res panika za brezveze . ... drage moje, včeraj je moj dragi rekel: če bo kdaj še tretji ... torej obstaja možnost ... no govora je blo pa o kilah . je rekel da najprej nej shujšam na tisto težo pred prvim porodom, pol pa še tretji. sem namreč jamrala kok me zdej že hrbet boli, pa kok se valim ko slon... pa ful težko posluša moje jamranje, pa mi zmer kej "pametnega" pove ... ... zdej sta šla pa moja fanta u lajf: po bencin, pa na kofe ... da lohk mami v miru na RR visi, pa župo kuha ...
|