|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
16.11.2007 22:00:10   
Tami123
No vredu. Verjetno res ni lepo, da vas samo berem, sama pa nič ne napišem. Mi moj mož to že dolgo očita.
Naj se vam predstavim: 
letos sem dopolnila 35 let, tako da pašem v klub starih konzerv -ali tako nekako,
letos sem postala tudi tretjič mamica in sicer po dveh fantih (10 in 9 let) imamo sedaj še skoraj 5 mesecev staro user posted image .

To je na kratko o meni in moji družinici. Vam še kdaj napišem kaj več, če boste seveda želele.user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
16.11.2007 22:05:39   
majrim
julci user posted image user posted image user posted image user posted image ...ti si mi facauser posted image
mateyka...medve sva en dan razlike,najine tamale en mesec en dan...
..nočko,mi je dragi že zbežaluser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
16.11.2007 22:07:45   
julci
Tamiuser posted image med nami konzervicami al pa partizankam ,rožicam,......Ti kr piši,bo kaka nova tema padla pa bouser posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Tami123)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
16.11.2007 22:09:57   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

julci user posted image user posted image user posted image user posted image ...ti si mi facauser posted image Ja hvala

..nočko,mi je dragi že zbežaluser posted image da ti ga slučajno ni burja odpihnala,ko je vrate odprl.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
16.11.2007 22:13:16   
KT
Tami123 dobrodošla med partizankami user posted image user posted image user posted image  - se že kvalificiraš za naš klub, pa glej, da še kdaj kaj napišeš.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
16.11.2007 22:13:42   
julci
Kje je pa Hana.
Zgleda še meni piše recept za čokoladno torto,mogoč jo bo pa  kr speklauser posted image user posted image

(odgovor članu Tami123)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
16.11.2007 22:18:10   
Vilma
Ja naš je kar hudo bolan. Vsakič ko mu popusti svečka, ima višjo vročino.
Ob devetih je imel že čez 40, no točno 40.1. user posted image  
Me je tako strah vročinskih krčev, da vam ne znam tega povedat.
Upam, upam da bo vse ok.
Držte pesti, smo prvič bolani in si nisem predstavljala, da je tako hudo. user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
16.11.2007 22:22:32   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Ja naš je kar hudo bolan. Vsakič ko mu popusti svečka, ima višjo vročino.
Ob devetih je imel že čez 40, no točno 40.1. user posted image  
Me je tako strah vročinskih krčev, da vam ne znam tega povedat.
Upam, upam da bo vse ok.
Držte pesti, smo prvič bolani in si nisem predstavljala, da je tako hudo. user posted image

Vilma, če se nadaljuje ga nesi pod hladen (a ne mrzel) tuš in ga za par sekund drži pod vodo, pa odmakni, malo počakaj, pa spet in to parkrat ponovi, potem pa takoj do zdravnika, magari na urgenco.

Pa še en kup user posted image user posted image user posted image da se angelček hitro pozdravi.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
16.11.2007 22:24:27   
julci
Vilma daj mu nogice(gležnje) ovij v mrzlo brisačo in ga čimbolj sleči,da se bo sam hladil.Jaz sem tako delala Mihanu,ko mu je vročina tud tk nevarno narasla.Pa pokliči k dežurnemu,če ne kaJ drugega ti bodo znali svetovat.
Ma ti bigi sroti.Mirno nočko vam želim.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
16.11.2007 22:32:05   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Kje je pa Hana.
Zgleda še meni piše recept za čokoladno torto,mogoč jo bo pa  kr speklauser posted image user posted image     če je ne bo na kakšni ridi ven vrglo,je že na poti k tebi-recept za torto mislimuser posted image -sedaj pa veselo na delo,se povabim na degustacijo,po domače-uničevanje torte user posted image

Tami123 dobrodošla   user posted image boš videla,da ti med nami nikol ne bo dolgčas!!!!

Smo preverjeno neuničljiv vir informacij,od vseh najbolj optimistično gledamo na svoja leta-beri:jih uspešno ignoriramo in za vsako stvar najdemo rešitev-pridemo tudi na dom user posted image ...no pravzaprav....ne čisto dobesedno user posted image
...dejte no,podprite me malo,partizanke...a drži,al ne drži......

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
16.11.2007 22:40:06   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Vilma daj mu nogice(gležnje) ovij v mrzlo brisačo in ga čimbolj sleči,da se bo sam hladil.Jaz sem tako delala Mihanu,ko mu je vročina tud tk nevarno narasla.Pa pokliči k dežurnemu,če ne kaJ drugega ti bodo znali svetovat.
  pri takšni temperaturi je res za vsak slučaj bolje poklicat dežurnega,boš vsaj bolj mirna ,ker pri taki temperaturi bi tud mene zgrabila stiska.Hlajenje je malo neprijetno,ampak za tisti moment je še najboljša rešitev.Držim fige,da bo se mu stanje umirilo...in mirno nočko

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
16.11.2007 22:42:06   
mateyka
ej bejbe, dejte mi neki povedat
sem tuhtala, da ko bo naša stara 1 leto, da ji bomo mogl zihr torto narest, ker nočem kupit enga kuplenga jajca tle na švedkem. majo same sladkorne bombe in kvaliteta je na psu (nasploh nimajo kake dobre kulinarike tuki in vse je al ful mastno al pa ful sladko).
in zdej; rada bi sama nardila neki zdravega in dobrega pa mi je tole padlo na pamet;
baby tiramisu ga bom poimenovala - se mi zdi še najbolj puding, ker ma velik mleka (in lahko goljufamo s čokoladnim če čmo user posted image ), sadni sok/sadje ter plazma/albert keksi, ki res niso sladki.

recept bi bil neki tazga:
3-4 čokoladne pudinge - lahko mešano
plazma ali albert keksi
100% pomarančni sok
lahko dodamo sveže sadje

postopek:
naredimo velik pudinga in piškote pomočimo v pomarančni sok (kot pi tiramisuju v kavo). izberemo zanimiv model za peko, oplaknemo z vodo in polagamo eno plast pudinga, nato piškote -puding-piškote-puding itd.dokler ne napolnimo pekača.

ko se puding strdi, ga zvrnemo iz modla, da dobi zanimivo obliko - nekak takole naj bi zgledal, sam da ma kekse not
http://i.pbase.com/g4/76/410576/2/64258199.17OqZee2.jpg

tkole, če mamo več vrst pudinga
http://myactifity.blogsome.com/images/puding%20vanila%20caramel%20coklat.jpg
in
http://2.srv.fotopages.com/2/14369452/Puding-laici-without-its-partner.jpg

in takole s sadjem
http://www.calpico.co.id/images/puding-busa-calpico-str.jpg
in
http://myhobbyblogs.com/food/files/2007/07/ok.jpg

kaj pravte, bi to lahko švercala kot torto? sej zgleda ful lepo in k ena tortica..user posted image upam user posted image user posted image je vredno imena torta?

< Sporočilo je popravil mateyka -- 16.11.2007 22:43:13 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
16.11.2007 22:45:08   
Tami123
Hanna1 hvala za dobrodošlico. Glede informacij pa - kljub že dolgoletnim izkušnjam pa vsak nasvet vedno prav pride.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
16.11.2007 22:50:14   
mateyka
ja Vilma - to je pa že mal previsoka vročina.. pravjo, da ne sme dolg trajat in da je dobr it k zdravniku, če kmal ne mine..
upam, da se hitro pozdravita in vse najnaj user posted image

(odgovor članu Tami123)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
16.11.2007 22:53:32   
hanna1
Ni slaba ideja,mislim pa ,da bi moral biti puding dokaj čvrst-malo manj mleka-da keksi ostanejo na svojem mestu.Bom poskusila najti en link torte,ki je tudi meni všeč in lahko potem malo kombiniraš po svoje http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=7218
ali http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10581
Tu mi je všeč dekoracija in za tako pupo je IN

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
16.11.2007 22:58:21   
julci
Ej Mateyka ta puding ful dobro zgleda.Zakaj ji pa sama ne spečeš ene lušne torte.Če ne pa na fliger pa v Slovenijo na torto.Mamo ful dobre torte.user posted image

HanaI
Zgleda še meni piše recept za čokoladno torto,mogoč jo bo pa  kr spekla     če je ne bo na kakšni ridi ven vrglo,je že na poti k tebi-recept za torto mislimuser posted image -sedaj pa veselo na delo,se povabim na degustacijo,po domače-uničevanje torte
Hana ne bt razočarana,nem je jaz pekla.Sem jo kr bratovi bodoču uturla,da bo pekla,jaz bom pa kosilo kuhala.user posted image Ata ma namreč v ponedeljek roj.dan,pa mu bomo malo pripravli v krogu naše družine.Čeprav vem da mu je težko pri srcu,ker ma prvi roj.dan odkar ni mame.Vem pa da bi mama  tudi tako hotela.Saj nas bo gledalas slike.

(odgovor članu Tami123)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
16.11.2007 23:20:36   
mateyka
Bom poskusila najti en link torte,ki je tudi meni všeč in lahko potem malo kombiniraš po svoje http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=7218

ampak to ma smetano in bonbone, orehe ter ekstrakte in živilske barve not - dost redilno, ne ravno najbolj zdravo.. + eno barbiko je treba žrtvovat  user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
16.11.2007 23:23:56   
hanna1
Če ste vse za grem pa jaz v palčkovo deželo,se mi že orng  user posted image ,grem Hani pomagat spat user posted image
Mirno in dolgo nočko vsem otročkom in mamicam tudi,pa upam da ne bo neli mela spet kakšne budniceuser posted image

Pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
16.11.2007 23:26:11   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Bom poskusila najti en link torte,ki je tudi meni všeč in lahko potem malo kombiniraš po svoje http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=7218

ampak to ma smetano in bonbone, orehe ter ekstrakte in živilske barve not - dost redilno, ne ravno najbolj zdravo.. + eno barbiko je treba žrtvovat  user posted image user posted image   jaz sem imela v mislih zunanji izgled,notranjost pa lahko po svoje prirediš

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
16.11.2007 23:51:32   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Če ste vse za grem pa jaz v palčkovo deželo,se mi že orng  user posted image ,grem Hani pomagat spat user posted image
Mirno in dolgo nočko vsem otročkom in mamicam tudi,pa upam da ne bo neli mela spet kakšne budniceuser posted image

Pa-pa user posted image user posted image user posted image Jaz tud grem v pančevo,tk zeham zravn da bom še ekran požrla,pol pa  bom jutr user posted image ko vas nem mogla brat.user posted image user posted image Mirno nočko pa prijetne sanje.
Neli ti pa jutr jutranji raport ,če sta še 2v1user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
17.11.2007 7:40:26   
majrim
dobro jutro....................nekateri še user posted image .jaz pa že pobiram perilo...
.uf,se je oglasla sirenauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
17.11.2007 7:56:08   
Anonimen
Dobro jutro!

Jaz perila še ne pobiram, sem ga pa dala prat. Bi pa že skoraj potrebovala kavo.  mislim, da si jo bom skuhala - ne bom čakala na user posted image .

Tami123 dobrodošla boš videla,da ti med nami nikol ne bo dolgčas!!!!

Smo preverjeno neuničljiv vir informacij,od vseh najbolj optimistično gledamo na svoja leta-beri:jih uspešno ignoriramo in za vsako stvar najdemo rešitev-pridemo tudi na dom ...no pravzaprav....ne čisto dobesedno
...dejte no,podprite me malo,partizanke...a drži,al ne drži......

DRŽI, DRŽI,.... KOT PRIBITO!!user posted image user posted image

Tami123 - DOBRODOŠLA!!!

Vilma - upam, da  sta poklicala dežurnega! Javi nam!user posted image user posted image user posted image

Nekaj mi je prismrdelo - grem menjat plenico!

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1447
17.11.2007 8:40:15   
julci
DOBRO JUTRO

Uh sta že pridniuser posted image ,saj če keri dela zmanjka,jima ga žih jaz odstopimuser posted image Pri men je pa najprej kavica,da se zbrihtam,pol pa se prikrade v misli delo.

Vilma kako je sinek.Upam da je dans boljš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
17.11.2007 8:53:30   
pikica36
jutro punce!!! vse še spite!? pri takih malih čmrlih si pa verjetno res ne morte priviščit!js ko bi pa lahko spala pa že ob 7 pokonci vauuu! v pon. ko bo treba v službo bi pa vlekla do 10user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
17.11.2007 8:55:01   
pikica36
aja, sem pozabla ............. me je tolk razkurlo da nisem delala danes testa !user posted image user posted image user posted image , če štrajkajo pa nič, bom jaz tuduser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?