hanna1 -> RE: Mamice po 35 letu (27.12.2007 20:25:18)
|
za razvedrilo: Lačen Na hišna vrata potrka berač in reče precej debelušni gospodinji, ki mu je odprla vrata: "Lačen sem! Že cel teden nisem jedel!" ji je potožil. "O, srečnež!" je vzkliknila gospodinja. "Ko bi le tudi jaz imela tako močno voljo!" Na letalu Štef in duhovnik sedita skupaj na letalu. Takoj, ko se dvignejo na potovalno višino, uleti stevardesa in začne pobirati naročila. Štef si zaželi viskija s kokakolo in stevardesa mu ga prinese. Nato stevardesa vpraša še duhovnika, če bi kaj spil. Ta ji z gnusom na obrazu odgovori: "Raje vidim, da me brutalno posili deset kurb, kot pa da se žganje dotakne mojih ustnic!" Štef takrat prime svoj kozarec, ga pomoli nazaj proti stevardesi in reče: "Jaz tudi, prosim. Nisem vedel, da imate tudi to na izbiro." O poroki Žena (histerično): "Bolje bi bilo, če bi se poročila s hudičem !!!" Mož (totalno cool): "Draga, poroke med sorodniki so prepovedane." Sadisti, mazohisti, nekrofili... Sedijo sadist, mazohist, serijski morilec, nekrofil, zoofil in piroman na klopci in se dolgočasijo do onemoglosti, ko se zoofil spomni in predlaga: Ulovimo eno mačko! Sadist doda: Ulovimo eno macko in jo mučimo! Serijski morilec: Ulovimo eno mačko, jo mučimo in ubijmo! Nekrofil: Ulovimo eno mačko, jo mučimo, ubijmo in nategnemo! Piroman: Ulovimo eno mačko, jo mučimo, ubijmo, nategnimo in zažgimo! Vsi pogledajo mazohista in pričakujejo, kaj bo dodal. Ta dvigne pogled in reče: Mijav
|
|
|
|