Müller (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Šaki -> Müller (11.9.2007 21:36:32)

sj ne vem kam naj dam tole ampak me zanima kakšne plenice imajo v tej trgovini???a so samo paperske?

živa -> RE: Müller (11.9.2007 21:39:06)

Ne, imajo tudi eko-plenice Möltex in "svoje" plenice (ne morem se spomnit imena). Morda še kaj, pa se tudi ne spomnim.

Lp,

živa

Šaki -> RE: Müller (11.9.2007 21:40:00)

in kakšne so te njihove in moltex plenice?

amy26 -> RE: Müller (11.9.2007 21:41:31)

Muller ima kar nekaj vrst pelenic, prav tako svoje Beauty Baby, mi jih uporabljamo pri ta prvem otroku, sem zelo zadovoljna z njimi pa še ugodna cena je.

tt79 -> RE: Müller (11.9.2007 21:42:04)

V Mulerju imajo vse vrste pampersk, pa plenice njihove blagovne znamke (ki jih jaz btw uporabljam že od samega začetka in sem z njimi 100% zadovoljnam, pa še ugodne so[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image])

Kar je pa najbolj pomembno pri Mulerju je to da so izdelki, ki se prodajajo v tej trgovini narejeni za zahodnoevropske trge in zato posledično kvalitetnejši od izdelkov namenjenih za vzhodnoevropske trge....

NRMM -> RE: Müller (11.9.2007 21:42:59)

Jaz uporabljam za obe moji nagajivki njihove plenice in sem zaenkrat zadovoljna,je pa cena zelo nizka 6 eur za paket.

Naja30 -> RE: Müller (11.9.2007 21:44:28)

IZVIRNO SPOROČILO: tt79

Kar je pa najbolj pomembno pri Mulerju je to da so izdelki, ki se prodajajo v tej trgovini narejeni za zahodnoevropske trge in zato posledično kvalitetnejši od izdelkov namenjenih za vzhodnoevropske trge....

Zadnje čase za pamperske to ravno ne velja.

Se pa strinjam, da so daleč najbolj ugodni in imajo dobro ponudbo.

Blejka26 -> RE: Müller (11.9.2007 22:04:26)

se popolnoma strinjam z tt79!Jaz svoji pikici od samega začetka kopujem te planice,kajti otrok je v njih 24ur zato želim da se čimbolj udobno počuti,pa čeprav so malo dražje mi to ni pomembno.

Pikička -> RE: Müller (12.9.2007 9:24:26)

POZOR PRI JUMBO PAKIRANJIH: Mi kupujemo Pamperske v Mullerju, ampak nikoli ne tistih, ki so pakirani v skatli (dvakrat po 56 pleničk), ker se je že zgodilo, da je bila škatla nemška, notri pa poljske Pamperske. Splača se kupiti nemške.

Tudi v nekaterih drugih trgovinah smo opazili, da so navadna pakiranja npr. nemška, dvojna pa poljska (Baby center, Tuš, Mercator, ...).

urskas -> RE: Müller (12.9.2007 15:04:25)

tudi mi smo zadovoljni z njihovimi pleničkami. Uporabljamo jih od drugega meseca dalje in še nkoli nismo imeli rdeče ritke.

Stran: [1]