Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Abrazija - rumenkast izcedek 11.9.2007 20:21:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo. Meni pa so abrazijo napravili v četrtek, se pravi dan pred teboj. Jaz sem tudi kar dosti krvavela po obraziji zato sem ostala na opazovanju čez noč, potem pa se mi je krvavitev ustavila in je blo dva dni čisto v redu. Sedaj pa imam že dva dni krvave izcedke ko grem lulat, pa tudi ne vem če je vse v redu. Meni so rekli, važno da ni vročine, krčev in da ni močne krvavitve. Tko da sva nekako v podobni situaciji. Želim nama obema da bo vse ok. Vesna
|
|
|
|
RE: Abrazija - rumenkast izcedek 11.9.2007 21:22:41
|
|
|
|
nena22
|
pozdravljeni! mi je zelo žal, za obedve in za obedve!! punci tudi sama sem šla čez to in naj vama povem, da se maternica počasi privaja na stanje pred nosečnostjo. upam da sta dobili teden bolniške in ga iskoristita za počivanje ker res pomaga.... krvavitev- počasi mora ponehavat in izcedek iz krvavega postaja rjav nato romen(podobno kot čišča po porodu)če bi opazili večjo krvavitev oz da gredo iz nožnice strdki krvi pa takoj v bolnico. kolegica je odnesla s sabo tudi vložek, da so zdravniki videli... pozorni bodita tudi na telesno temperaturo. pojavljajo se lahko vrtoglavice, slabost, bruhanje...zato vama svetujem, naj vaju doma razvajajo upanje umre zadnje, zato punce glavo pa v nove boje... če vaju karkoli zanima pa kar uprašita papa
|
|
|
|
RE: Abrazija - rumenkast izcedek 11.9.2007 22:03:56
|
|
|
|
Naja30
|
Tudi jaz sočustvujem z vama. Pred skoraj dvema letoma sem šla skozi to preizkušnjo zaradi odmrtja ploda in vem, kaj preživljata. Meni so rekli, da bo krvavitev počasi ponehala, če pa se na enkrat spet poveča količina, pa naj pridem takoj nazaj. Ko mi je prenehala teči kri, sem imela tudi tak rumenkast izcedek. Res naj vaju razvajajo in počivajta. Čas bo prinesel tudi za vaju srečo!
|
|
|
|
RE: Abrazija - rumenkast izcedek 12.9.2007 14:37:10
|
|
|
|
Neža7
|
Žal me je za vašo izgube. Jaz sem imela ss pri 19.tedov z abrazijo 28.6.2007. Bila sem 2 dni v bolnišnici. Krvavela sem dva tedna. Če sem počivala mi ja nehalo, vendar, ko sem kaj delala (saj sem samo delala, da ne bi preveč postala depresivna) mi je kar zacelo krvavit. Ko sem mislila, da mi je ponahalo (100%) mi je takoj po spolni odnos ponovno začelo rahlo krvavit. Da se mi je zdelo, da sem imela ful dolgo krvavitev oz. sem imela rjavkast izcedek. Prvi M sem imela 34 dni po abrazijo in ta drugo (normalno) 28dni. Sedaj samo cakam in upam, da bom imela ta 3 M spet noramalnega (28 dni).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?