Anonimen -> ne da se mi kuhat - in kaj sedaj? (11.9.2007 17:43:33)
|
Evo... točna taka je stvar kukr sem napisala v naslovu. Ne da se mi kuhat. Odkar sem menjala službo enostavno ne jem več kosil oziroma so topli obroki prej izjema kot pravilo. Prej sem šla pred odhodom domov cca. okol 15h na kosilo v menzo. Po menjavi službe te možnosti ni več in jemo več ali manj sendviče nekje tam okoli 10h. Pol pridem domov, pa se mi samo zame ne da kuhat. Pa tudi če že bi, samo za enega je težko skuhat. Isto je z nabavo hrane. Če karkoli kupiš ni pakirano za enega, vse pakunge so po večini najmanj za 4, redko za dva. Sej okej, me ne moti pač kupiš kar imajo, ampak pol pa ostaja in me je groza ker moram metat stvari stran. Pol pa raje ne kupim nič oz. večinoma sadje po komadih ali zelenjavo po komadih. Kaj je to špeža/fasunga sem že pozabila. Tisto dvakrat k sem šla v zadnjih dveh letih ponjo je bilo ker sem mela povabljene ljudi. Kuhanje na zalogo odpade, ker nimam zmrzovalne skrinje. In vprašanje je: kako za boga naj se prisilim, da si bom kuhala? Sej ko me prime si skuham, pol pa vsaj tretjino proč vržem, ker ne pojem toliko (pa skuham malo). Mene je pa groza metat hrano stran. Prašiča pa nimam kje redit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ima ktera od vas kako idejo. Jst tko ne morem več. Kako naj se zbrcam kuhat (no sej če bi morala kuhat za več ljudi, mi ni problem, samo zame se mi ne da).
|
|
|
|