strah.. (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

srecna_zvezda -> strah.. (11.9.2007 17:41:37)

pozdravljene!

Sem v 8.tednu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in sem danes opazila rjav izcedek iz noznice. Pojavlja se samo ko grem lulat na wc.. danes ze cez cel dan. Sem pa bila dop.pri G in je rekla, da glede na teden nosecnosti je plod premajhen in da mo mogoce potrebno ciscenje.Jutri bom to v bolnici zagotovo vedela. Ali ima katera podobne izkusnje ki so se potem pozitivno koncale???Zelo sem obupana,saj si bebice zelo zelim...svetujte,povejte mi svoje izkusnje...

Anonimen -> RE: strah.. (11.9.2007 18:02:14)

Jaz jih imam......18 dni staro punčko doma. Začela sem krvaveti v 5. tednu in sem 2 meseca krvavela. Že v začetku je G rekla, da je plodek nekako čudno razvlečen.
Pa sva se zborili do konca.
Sicer je zaradi tega posteljica funkcionirala zelooooo slabo, punčka se je s CR rodila v 37. tednu, bila pa je zahiranček. Proti koncu je že ful zaostajala v rasti.
Ob rojstvu je bila 2030g težka in 44 cm velika. Sedaj pa pridno papa in lepo napreduje.

Mogoče pa se bo nosečnost pri tebi dobro iztekla. Če pa G ne bo slišala srčka pa boš žal morala iti na čiščenje.

Upam, da se bo vse izteklo dobro zate in za tvojo pikico.

Predvsem je moč v pozitivnem razmišljanju.....jaz sem imela celo nosečnost težave, ampak se nisem pustila. Delala sem do konca, še na dan poroda sem mislila iti v službo, pa je bilo že tako kritično, da nisem smela.
Če bi čmerela doma pa bi verjetno samo razmišljala o tem, kaj je lahko še narobe z mano.

Uživaj v nosečnosti!

suzanamai -> RE: strah.. (11.9.2007 19:38:30)

Joj Lidija, me je kar zmrazilo ko sem prebrala tole. Mene so sčistili v 9t, saj srček ni bil viden in tudi krvavela sem, sicer je moj g čakal do konca, rekel mi je, da bo telo že samo zavrglo zarodek, če ne bo vse v redu. Dal mi je vse izvide in napotnico in me poslal domov (takrat smo živeli 3 min od UKC-ja). No v 9 tednu so se ponoči začeli hudi krči in z možem sva odšla na urgenco, kjer so mi na mojo zahtevo dali samo sredstvo proti bolečinam, ker sem želela počakati mojega g. Namreč to je bila prva zanositev po večletnem trudu in večih operacijah. No ob 7 zjutraj je prišel moj g in šla sva v operacijsko na čiščenje.
Moji občutki so bili mešani, po eni strani sem bila full žalostna, po drugi pa vesela, saj sem sedaj vedela da končno lahko zanosim.

No in sedaj lep zaključek, ki upam da te bo potolažil. Po čiščenju sem imela kontrolni pregled čez 4t in bila že srečka nosečka. Donosila sem brez težav mojega zlatega sončka, ki ima sedaj že devet let. pričakujem pa drugega čisto neplaniranega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Vsi že komaj čakamo in odštevamo dneve.

dmavrel -> RE: strah.. (11.9.2007 21:27:28)

Tudi jaz sem imela v začetku kar naprej izcedke. A ne vsakokrat, ko sem šla na wc. Ampak vsake toliko dni, po 1x ali 2x na dan. Meni so v bolnišnici rekli, da je to zato, ker pričakujem dvojčka. Tam sem dobila tablete dabroston in so mi zelo pomagale. Sedaj sem v 23tednu in že nekaj časa nimam takšnih težav. Moram kar hitro potrkati!!! Upam, da bo tudi pri tebi vse vredu!!!
Ti pa svetujem, da počivaj, počivaj, počivaj!!!

Naja30 -> RE: strah.. (11.9.2007 22:18:42)

Upam, da se dobro izteče! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]