suzanamai -> RE: strah.. (11.9.2007 19:38:30)
|
Joj Lidija, me je kar zmrazilo ko sem prebrala tole. Mene so sčistili v 9t, saj srček ni bil viden in tudi krvavela sem, sicer je moj g čakal do konca, rekel mi je, da bo telo že samo zavrglo zarodek, če ne bo vse v redu. Dal mi je vse izvide in napotnico in me poslal domov (takrat smo živeli 3 min od UKC-ja). No v 9 tednu so se ponoči začeli hudi krči in z možem sva odšla na urgenco, kjer so mi na mojo zahtevo dali samo sredstvo proti bolečinam, ker sem želela počakati mojega g. Namreč to je bila prva zanositev po večletnem trudu in večih operacijah. No ob 7 zjutraj je prišel moj g in šla sva v operacijsko na čiščenje. Moji občutki so bili mešani, po eni strani sem bila full žalostna, po drugi pa vesela, saj sem sedaj vedela da končno lahko zanosim. No in sedaj lep zaključek, ki upam da te bo potolažil. Po čiščenju sem imela kontrolni pregled čez 4t in bila že srečka nosečka. Donosila sem brez težav mojega zlatega sončka, ki ima sedaj že devet let. pričakujem pa drugega čisto neplaniranega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Vsi že komaj čakamo in odštevamo dneve.
|
|
|
|