vrtec in prehlad (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

dory -> vrtec in prehlad (11.9.2007 15:27:50)

skratka tretji dan v vrtcu in ze je prisel bolan domov...vlece se skor ze en teden, tamal je mam obcutek iz dneva v dan slabsi...ful kaslja, iz nosa mu tece, tud energije nima taprave...vrocine nima...in glede na to,da vrocine nima, mi pravijo,da naj vseen hodi v vrtec in ostane doma takrat,ko dejansko zboli...

kaj mislite ve...naj ostane kak dan doma,da se pocajta ali naj hodi v vrtec?

pinki3 -> RE: vrtec in prehlad (11.9.2007 15:46:54)

Nujno naj ostane doma, da se pozdravi. Kaselj, zlasti pri majhnih otrocih, ni kar tako. Ko bo zares zbolel, bos videla, da je bolje imeti kaksen dan doma zdravega, kot pa potem precej dlje bolnega. Pa se to: ce je otrok prehlajen, prej "fase" se kaj novega, plus: lahko okuzi se koga, ki je manj odporen od njega. Isti virus, ki pri nekom povzroci le hujsi prehlad, lahko drugega otroka spravi v bolnico. Bolni in mocno prehlajeni otroci nimajo kaj iskati v vrtcu.

Enolla -> RE: vrtec in prehlad (11.9.2007 18:37:40)

Če nima taprave energije, ga pusti doma, da se pocajta - sicer je možno, da jutri zjutraj vstane zdrav. Če bo zjutraj vstal zdrav ( se pravi dobre volje, samo nosek pušča) pa ga pelji in prosi vzgojiteljice, da te pokličejo, če ne bo "tapravi".

Pupica -> RE: vrtec in prehlad (11.9.2007 18:50:18)

Ej jaz sem pa danes prešoltala na Echinaks bimbi ki je popolnoma naraven in je iz fruktoze, ker Gal še ne je sladkoirja, oz.se ga izogibamo. Sedaj sta oba na tem, ti pa javim če pomaga.
Zanj sem se pa odločila, ker so punce hvalile, da tut če je prehlad, da se v 2 dneh stanje izboljša.Če imaš možnost ga pa pusti doma, nej se mal porihta, nabere energijo pa gremo akcijo!!!
ps.ampak v živo je še bl kjut[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

dory -> RE: vrtec in prehlad (11.9.2007 19:18:57)

hm...se mi dere ze celo popoldne da hoce it v vrtec...no sej bomo vidli...tudi vnaprej kako bo....

Stran: [1]