nosečnost in Suprefact (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

MARTINŠČICA -> nosečnost in Suprefact (11.9.2007 14:49:48)

Hojla,
kako vpliva špikanje s Suprefactom na morebitno nosečnost? Sestro v LJ sem vprašala, kako in kaj je s tem, pa je odgovoria: "Če boste v začetku postopka po naravni poti zanosili, bomo pa vsi zmagali!" Mene pa še vedno bega misel, da Suprefact "pobije" vse moje naravne hormone, verjetno tudi nosečniške, al kako je s tem? Kaj menite?

teja* -> RE: nosečnost in Suprefact (11.9.2007 22:36:54)

Ja jaz sem februarja tako zanosila po 10 letih. 13.2. sem začela z Suprefactom, 5.3. pa so na UZ ugotovili, da sem noseča, čeprav sem vmes imela še menstruacijo (23.2.). Sem mislila, da so mi injekcije pomagale, pa mi je potem na 1. pregledu moj g. povedal, da sem noseča že približno 5 tednov, tako da sem zanosila med 10. in 15.2. Takšna je bila moja izkušnja.

Anonimen -> RE: nosečnost in Suprefact (12.9.2007 11:44:44)

suprefact ne vpliva na nosečnost oz zarodek, lahko pa kasneje vpliva gonal, menopur, menogon, vendar baje ni za slednja zdravila pretiranih dokazov. Tako, da si lahko brez skrbi. Če te pa še črviček gloda, pa naredi kak urinski  ali krvni test[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . pa srečno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]

MARTINŠČICA -> RE: nosečnost in Suprefact (12.9.2007 21:37:00)

Hvala obema, sta me pomirili.
Zanima me še, če sta v času špikanja s Suprefactom opazili kakšne spremembe, čutili kakšne posebne, drugačne bolečine, špikanje v trebuhu? Je bilo kaj drugače, kot sicer?

LP Martinka

teja* -> RE: nosečnost in Suprefact (13.9.2007 22:19:30)

Jaz nisem čutila nobenih sprememb, razen en dan prej, preden so ugotovili, da sem noseča, se mi je čudno zdel, da sem tok zadihana (zmatrana), pa sem samo cunje šla obest. Sem že mislila it k zdravniku, če je kej narobe z mojimi pluči, no nazadnje pa je bila taka vesela novica kriva.

Stran: [1]