|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: koliko časa preživijo z babico in dedkom?
13.9.2007 12:40:56   
Anonimen
jokam! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 12:49:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
13.9.2007 15:19:34   
mml
bagi  se podpišem pod tole

neva žal niso vsi stari starši tako angažirani, da bi želeli malo svojega časa in komoditete "žrtvovati" in biti s svojimi vnuki...jaz sem pa takšna, da nikogar ne mislim siliti, še manj pa prositi...svobodna volja vsakega posameznika...več kot to, da jima rečem, da lahko kadarkoli prideta v Ljubljano in sta z Manco, pa res ne nameravam...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.9.2007 19:28:47   
Dadi
Eno babico vidita zelo pogosto, drugo babico in dedka pa redkeje-zato ker živijo v tujini. Smo letos en mesec preživeli skupaj in sta mala dva čisto navdušena nad dedijem in babico....Mi je kar malo žal, ampak kaj češ that"s life. Smo bili veseli pač tistega meseca in se veselimo novega leta, ko se bomo spet v 3D videli in ne samo po MSN-ju.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.9.2007 8:24:06   
Olivija
Naja31, poznam podoben primer in razumem kaj želiš povedati.

Meni osebno se zdi pomembno to, da imajo stari starši še vedno svoje interese in ne pričakujejo od otrok, da jim bodo popestrili prosti čas. To se pravi, da si ne zapolnjujejo svoj prosti čas izključno samo z vnuki, kar potem res lahko prerase v neko obsesijo.

Naša dva imata na srečo stabilen zakon in veliko hobijev poleg službe in sta mi prav face, ker trenutno načrtujeta dopust v Rimu, bila sta tudi že na trekingu v Peruju, ... Kadar rabiva nama že popazita otroke, tudi zvečer.  Nista se pa še nikoli pritoževala, da bi vnuke premalo videla.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?