nana35 -> RE: Posteljica (11.9.2007 12:29:53)
|
Pozdravljena! Ja,jaz sem šla v bolnico zaradi krvavitve konec 17t,ponoči iz čistega miru.Tako da če se ti kaj podobnega zgodi,ne paničarit,lahko se zgodi.Od takrat imam bolj ali ne mirovanje in mislim,da se moja posteljica ni (še)pomaknila stran in se kolikor mislim tudi ne bo (sem v 23t).Sicer pravijo,da se lahko pomakne do 28. tedna.Bomo videli. No,bilo je vse ok,krvavitev je že do bolnice ponehala,potem sem imela malo izcedka nekaj dni,že takoj na pregledu ni bilo več krvavitve.In tudi bolečine,pa ne prehude,sem kasneje imela,tisto noč pa popolnoma nič,nobenih bolečin,še super sem se počutila ko sem šla spat. Tako,da pri tem nikoli ne veš.Sicer pa ti je gin.verjetno svetovala počitek,da se ne obremenjuješ s težo...tako da kar mirno in seveda pazi nase.Meni počitek zelo pomaga.In to je tudi edino,kar lahko narediš zase v tem primeru.Če pa se pojavi krvavitev pa takoj v bolnico.Gin.pravi,da to poči kaka žila v nožnici. Upam,da sem ti koliko toliko razložila in da te nisem prestrašila. p.s. ja,potem sledi carski rez (kot piše zgoraj)če se posteljica ne dvigne.
|
|
|
|