Otroški copati (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

london -> Otroški copati (11.9.2007 9:23:25)

Prosim, če mi malo pomagate razsvetliti situacijo glede otroških čevljev. Naša mala je stara 13 msecev in že dela svoje prva korake. Sicer še vedno z našo pomočjo ampak počasi bo. Prav tako hodi v vrtec. Zdaj pa me zanima katere copatke naj ji kupim za doma in vrtec. Trenutno ima cicibanove št 18, ki pa ji počasi ratujejo premajhne. Včeraj sem gledala Superfit, vendar pa se mi nihova št 18 zdi identična št 19 od Cicibana.
Ali so ti Robeez in shoo shoos copatki primerni tudi za take, ki šele začenjajo hoditi?  Bi ji za v vrtec kupila superfit, ker imajo gumijast podplat, za doma pa bi ene take ala robeez ali kaj podobnega bolj na easy oz ne tako vpeto za noge, če me razumete.

Anonimen -> RE: Otroški copati (11.9.2007 9:28:32)

jaz sem izključno in samo za mokasinke a la štunf. otroška nogica mora bit čimdlje brez kakih trdih opetnic, ortopedskuh lokov in trdih čevlov.

Pikaču -> RE: Otroški copati (11.9.2007 9:29:09)

Mi imamo že dve leti cicibanove copatke in so super, jih ne zamenjam. Poleti pa sem ji probala dati Superfitove, pa je tista šnola bla tulk zoprna, pa še nekajkrat sem jo zgubila, k je samo na gumb.

Maxica -> RE: Otroški copati (11.9.2007 9:31:19)

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

jaz sem izključno in samo za mokasinke a la štunf.

Tudi mi imamo ves čas samo te copatke in smo z njimi vsi zelo zadovoljni.
Me pa zanima, ali jih imajo otroci tudi v vrtcu take?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]

Tiamo -> RE: Otroški copati (11.9.2007 9:42:28)

V skupini kamor hodi moja, imata dva take copatke na štumf. Vendar vzgojiteljica skoz opozarja, da naj jim kupijo copatke ala Cicban na knoflico, ker se ti copatki na štumf skoz sezuvajo in teraso hodijo v copatih (je pokrita terasa).

tako, da za doma ima moja take na štumf ali samo bolj debele ala termo štufe ali take iz Leclerka samo iz blaga...za v vrtec pa Cicibanove na "knoflico", na tak način mislim knofico.

[image]http://www.podarimo.si/slike/smallslika11187336478.jpg[/image]

Maxica -> RE: Otroški copati (11.9.2007 9:43:51)

Hvala, Tiamo, za tole. Čeprav pri nas se nikoli ne sezuvajo, glede tega, da hodijo na teraso, so pa res potem nekoliko pretanki, ja.

taška30 -> RE: Otroški copati (11.9.2007 9:44:48)

V vrtcu ima cicibanove, že ves čas.
Doma pa sploh nima copat. Poleti bosa, drugače pa v tankih nogavičkah, zdajle ko je prehodno hladneje, pa še termoštumfe.

Ja, kot pravi Tiamo, tudi nam so vzg. navedle te razloge, sploh pri ta zelo majhnih otrocih.

Tiamo -> RE: Otroški copati (11.9.2007 9:49:47)

Res problem s temi na štumf je, da so tanki spodaj in sezuvajo se v smislu k se otroci igrajo in eden mu stopi na ta copat in ga je že pol dol, pa problem v tem da si stopajo na noge (ker so tanki je večja možnost bolečine)....primerni niso tudi uni na vezalke, ker si skoz odvezujejo vezalke, potem padajo ker jim nekdo stopi gor....seveda pri manjših otrocih

Anonimen -> RE: Otroški copati (11.9.2007 9:51:30)

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

jaz sem izključno in samo za mokasinke a la štunf.

Tudi mi imamo ves čas samo te copatke in smo z njimi vsi zelo zadovoljni.
Me pa zanima, ali jih imajo otroci tudi v vrtcu take?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]

ja js sem jih tisi zdej kupla tut za v vrtec. prej sem ji dala take šolske copatke balerinke pa jih skos zgubla. za trde copate js nisem ker po je isto k bi bla cel dan v čevljih. tko da ima mokasinke tut za v vrtec, so tople, usnen podplat in ne zgubla jih

Naja31 -> RE: Otroški copati (11.9.2007 10:34:34)

Zdaj ko je v vrtcu ima cicibanke, prej do 2.5 let je imel vedno na štumf, ki jih ima še vedno tudi doma.

miška piška -> RE: Otroški copati (12.9.2007 9:39:26)

jaz sem izključno in samo za mokasinke a la štunf. otroška nogica mora bit čimdlje brez kakih trdih opetnic, ortopedskuh lokov in trdih čevlov.

Lara, moj miško še ne hodi, ampak sem zdaj začela malo gledati čeveljčke in copatke, pa me zanima kakšne so te mokasinke? a misliš navadne štunfe z  "bremzami" a kaj? Kje jih kupuješ?  sory, mogoče neumno vprašanje, ampak sem šele na začetku tega "pojekta".

Anonimen -> RE: Otroški copati (12.9.2007 10:26:32)

ne ne mislim štunfe z bremzami. ampak copatke k so k štunf :) je tak k termo štunf pol ma pa na podplat prišito usnje. kupiš v h&m al pa pikapolonici - tuki sem jih js zasledila do zdej. baje tut ena štacuna v hali a btc sam tm še nism bla če najdem fotko ti prilepim

Anonimen -> RE: Otroški copati (12.9.2007 10:34:06)

EVO KLE JIH MATA OBE GOR
[img]http://shrani.si/f/2L/18/18PmREJL/obe.jpg[/img]

al1* -> RE: Otroški copati (12.9.2007 11:05:04)

Lara, pa ji ne drsi? Meni so takšni copati zelo všeč, ampak se mi zdi, da bi se mu v njih spodrsnilo. Še posebej v vrtcu, kjer imajo tudi telovadnico in od deževnem vremenu telovadijo. Tako naš ima za doma in za v vrtec telovadne copate z gumjastim podplatom. Pazim, da so usnjeni in nepodloženi.

Anonimen -> RE: Otroški copati (13.9.2007 11:50:15)

IZVIRNO SPOROČILO: al1*

Lara, pa ji ne drsi? Meni so takšni copati zelo všeč, ampak se mi zdi, da bi se mu v njih spodrsnilo. Še posebej v vrtcu, kjer imajo tudi telovadnico in od deževnem vremenu telovadijo. Tako naš ima za doma in za v vrtec telovadne copate z gumjastim podplatom. Pazim, da so usnjeni in nepodloženi.

ne ti copati ne drsijo!
moja telovadne copate zgublja, obut jih ne zna sama niti je ne zanimajo, če jih zgubi ji je čist vseeno ma pa eno nogo boso eno pa obuto al pa obe bosi. njej je to vrlo važno

Stran: [1]