Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ponavljajoče se bruhanje 11.9.2007 8:33:19
|
|
|
|
dana
|
V zadnjih 14 dneh je bruhal več kot pa v vseh 2 letih. Najprej so me klicali iz vrtca nek ponedeljek, da bruha in da je zaspan in cmerav. Takrat je tudi na krvi pokazalo neko spremembo, ampak nič groznega, pojavila se je vročina, bruhanje se je drugi dan ustavilo, tretji dan je bil že dober. To nedeljo je zvečer spet bruhal, ampak je bil po tem čisto dober in je že skakal po postelji, dočim prej je bil tak da se je komaj premikal. No zdajle me pa spet kličejo iz vrtca, da je spet bruhal. Tokrat sem jim rekla naj počakajo kakšne pol ure, mogoče bo potem bolje. Sploh ne vem kaj je zdaj to. Ali je psihičnega izvora, kajti zadnje čase vedno govori zjutraj, da ne bo šel v vrtec. V vrtcu se ni nič spremenilo, vzgojiteljice sta iste, skupina se je sicer malo povečala. Dosedaj ni bilo nikoli nobenih problemov v vrtcu. Je pa res, da mu zjutraj na tešče dajem matični mleček, pomešan z medom, potem pa spije še mal vode. Samo to sem mu dajala pa tudi že celo lansko leto pa ni bilo nikoli nobenih problemov.
< Sporočilo je popravil dana -- 11.9.2007 8:45:35 >
|
|
|
|
RE: ponavljajoče se bruhanje 11.9.2007 9:24:47
|
|
|
|
Pikaču
|
Jaz bi se oglasila pri pediatru. LP
|
|
|
|
RE: ponavljajoče se bruhanje 11.9.2007 9:54:10
|
|
|
|
dana
|
Saj gremo vedno k pediatru, samo kaj ko se tudi njemu ne sanja kaj je vzrok bruhanju. Na krvi nikoli nič posebnega ne pokaže
|
|
|
|
RE: ponavljajoče se bruhanje 11.9.2007 10:04:46
|
|
|
|
Tiamo
|
Koliko pa bruhne? A si bila zdraven k je bruhnil? Si mogoče daje roko v usta, tako čist za hec... Ima slučajno zabasan nos? Če ima je lahko bruhanje od tega. Veliko sluzi se mu nabere, potem pa še kak mlečni izdelek čez spije in se mu lahko dvigne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?