|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečina v desnem predelu pod rebri
11.9.2007 1:53:49   
Noama
Pozdravljene!
Sem nova uporabnica tega foruma in ravnokar sem pregledala vsebino pa nisem našla odgovora za
svoje nosečniške težave.
Zanima me ali katero od vas tudi daje bolečina v desnem predelu pod rebri nad trebuščkom? Mogoče veste za kaj gre? Sem namreč v 25.tednu in G pravi, da je vzrok najbrž otročiček, ki pritiska na okoliške organe.
Vse bi bilo vredu, če se mi bolečine ne bi pojavljale kar naprej, ne glede na to ali se gibljem ali sedim ali počivam...
Imate kakšen nasvet, mi kaj posebej priporočate?

Hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečina v desnem predelu pod rebri
11.9.2007 2:19:27   
Magi*
tudi ne moreš spati, a?

jaz tudi čutim na tem mestu bolečino (26t), vendar se mi zdi, da je nekako površinska, kot bi bolela mišica ali kajuser posted image  se spomnim, da me je tudi v prvi N tam bolelo, proti koncu je bila bolečina že prav pekoča. po porodu se je normaliziralo.

a tebe pa boli bolj globoko v trebuhu?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Noama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2007 8:58:29   
Anonimen
Mene je tudi tam bolelo, samo mene je krč grabil. Ko sem prebirala razno literaturo, da bi našla odgovor, kaj me sploh boli, sem nekje prebrala, da je tam glavni del črevesa, ki pelje iz želodca, tako nekako. Sem pa tudi ginekologa vprašala, pa je bil tiho. Sem imela res krasnega ginekologa.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2007 20:29:35   
Bajsa
ojla!
Tud jaz mam iste težave, sm pa 19 t. Pa jst tud ne vem kaj naj naredim, zarad slabih izkušenj, se mi pa tud ne da več g spraševat, ker itak naredi tako faco kokr češ, ja kaj hudiča pa zdej sprašujem in zakaj delam paniko. Mislem sej sm 1. user posted image  in na žalost res ne vem še vseh stvari, pa dvomim da jih kera, tud tista k  ma že 5 user posted image . Res mam že ogromen trebuh, sam dvomim da bi res lohk bil to že user posted image  tko zelo visoko, razen če ma tko dolge nogice kot mami, pa me skoz žoka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2007 20:38:42   
Ilije
Mogoče gre pa za težave z žolčnimi kamni. Mene je v prvi nosečnosti na tem delu bolelo, ko sem imela napade žolčnih kamnov.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2007 21:47:44   
Noama
No lepo, da nisem edina user posted image   
Bomo še videli, kaj bo iz tega... Če se bo le preveč pogosto pojavljalo, pa
bo verjetno treba do G. 

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.9.2007 12:13:02   
r1ta
Uf tole mi je pa še kako znano! Tudi mene je to bolelo kot sam user posted image . Vsa panična sem bila in tako smo enkrat celo klicali babico, da me pride domov pogledat. In je prišla in je rekla da je to zaradi pritiskanja otročka na notranje organe. Dlje kot sem bila noseča bolj je bolelo pod rebri in včasih zaradi tega nisem spala. Malo so mi pomagali obhladki veliko pa ne. Uf res je tečno tole. No, ko sem rodila se je nehalo tako da se bo tudi vam!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Noama)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.9.2007 13:20:14   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

Mogoče gre pa za težave z žolčnimi kamni.

Jaz sem tudi na to pomisila, ker se v tistem delu nahaja žolč. Itak pa se bodo bolečine stopnjevale, če gre za napade žolča in se širile proti žlički in naprej navzgor in proti hrbtnemu delu.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.9.2007 14:59:18   
Magi*
pri žolčnih kamnih je bolečina precej huda. vsaj tale pri meni ni zelo močna, je pa stalna. v prvi N se je stopnjevala proti koncu, je bila taka pekoča. bolj izrazita je v sedečem ali sključenem položaju. verjetno gre res za pritisk na kak notranji organ.

no, v primeru, da je bolečina zelo huda, pa je seveda potrebno takoj k zdravniku.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.9.2007 16:48:28   
cebelicamaja
jaz sem imela v prvi user posted image tudi take probleme. bolečina, kot bi imela britev pod desno rebrijo. menda je normalno, ampak zelo neprijetno.

upam, da drugih težav ni in ti ta ne bo preveč nosečnosti kvarila. tehnično je sicer res lahko žolč, vendar raje verjemi, da je zaradi pritiska na notranje organe. je veliko večja verjetnost. sekirat brez veze se pa ne splača.

lp, maja

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.9.2007 19:59:40   
marelicaa
Mene je bolelo pri prvi nosečnosti in tudi pri drugi. Ugotovila sem, da je vse to povezano s hrano, ker me sočasno tudi hudo napihuje. Tako sem črtala brokoli, cvetačo, čebulo v vseh oblikah, fižol in grah, zelje in repo sem jedla in jem v majhnih količinah.

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.9.2007 23:40:21   
Noama
Joj joj, upam, da res ne bo še slabše...  user posted image   No, sej je pa drugače vse vredu, tako da bom že nekako potrpela...

(odgovor članu marelicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?