novica stara dva dni (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

mišika -> novica stara dva dni (26.11.2004 17:03:31)

Hallo, sem spet z vami.Najprej vsem skupaj in se vsaki posebej HVALA HVALA za cectitke in lepe zelje za mene:nosecka: in mojo bebico:duda:. Vceraj od navdusenja sploh nisem mogla pripraviti kosila in se preden sem odsla v sluzbo sem sla k moji dobri prijateljici in ji povedala novico. Nazdravili sva prav tako z zalo (vodo) se malo pocrkljale in sele potem sem uspela priti v sluzbo. Zvecer pa, ah in oh tega res nisem pricakovala ampak moj dragi mi je pripravil posebno presenecenje, ki je bilo fantasticno izpeljano.Ta mala pa ni imela pojma zakaj je morala biti v postelji ze ob 19.00 uri. Tako da na RR nisem utegnila priti, danes sem bila pa v sluzbi dopoldne, tako da sem se sele sedaj priklopila. Torej z mano je trenutno vse v najlepsem redu, sicer sem malo prehlajena, mogoce ve katera ce lahko vzamem aspirin ali lekadol z C vitaminom. Kar naprej kiham in me mrazi.Ali je se katera nova srecka:nosecka:, za vse ostale katerim pa ni uspelo pa drzim pesti za drug mesec. LP misika

KIRA -> novica stara dva dni (26.11.2004 17:06:13)

raje lekadol sicer ti pa želim da čim bolj uživaš v :nosecka:

mišika -> novica stara dva dni (26.11.2004 17:11:48)

Aja pozabila sem povedati da sem se vceraj ze narocila na prvi G.pregled seveda nosecniski.Malo mi je cudno ampak na vrsto pridem sele 22.12. Sicer v nosecniskem koledarcku pise rok za prvi pregled od 15.12 do 19.12.Kaj menite ve?
misika

cat -> novica stara dva dni (26.11.2004 18:17:10)

Jaz sem imela prvi dan ZM na 14.10.2004 pa pridem na vrsto 15.12.2004. G oz. sestra mi je rekla, da mi po zakonu pripada prvi pregled v 9. tednu. Šele:zmeden:?
Jaz sem pa tako neučakana!
V katerem tednu boš pa ti na 1. pregledu?

mišika -> novica stara dva dni (26.11.2004 18:36:38)

jaz pom imela pregled 22.12 takrat bom noseca 8 tednov. Tudi meni je to precej dolgo. Rada bi cimprej. Porajajo se mi vsa mogoca vprasanja. Se dobro pocutis.Kot sem ze rekla sem jaz prehlajena upam da ne bo nic resnega.
lepo se imej, pazi nase:nosecka: in na bebico:duda:
Lp Misika :nosecka:

mišika -> novica stara dva dni (26.11.2004 18:38:01)

Aja, se to. ZM semimela 27.10.
misika

mišika -> novica stara dva dni (26.11.2004 18:42:26)

KIRA - tole je zate.Se mi samo zdi ali pa si res rodila v Rakicanu. Namrec ta vozicek in odejica sta mi nekako znana.
Misika

Anitka -> novica stara dva dni (27.11.2004 8:16:13)

Hoj MISIKA!

A si ti tudi iz Prekmurja?

Pa čimprej se pozdravi in pobožaj bušija. Prvi pregled boš imela pa na moj rojstni dan.;)

Pa pa,
Anitka:metulj:

Skye -> novica stara dva dni (27.11.2004 8:59:30)

iskrene čestitke novi srečki :nosecka:

:bravo::bravo::bravo:

Vse naj naj zelim tebi in tvoji :duda:

Jutranji pozdravček
Skye

mišika -> novica stara dva dni (27.11.2004 14:08:38)

ja tudi jaz sem iz Prekmurja, a nas je veliko?Ja tudi jaz sem strelka rojena 20.12, torej malo pred tabo. Mislim da sem si podarila eno najlepsih daril tako za rojstni dan kot za bozic, nic drugega ne rabim.
lp vsem :nosecka::nosecka::nosecka:
misika

Stran: [1]