Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z blond na rjavo barvo 4.10.2007 8:37:39
|
|
|
|
caillou
|
Jest bi pa tako naredila kot ti je svetovala Splišni. Postopoma bi šla na rjavo barvo.
|
|
RE: Z blond na rjavo barvo 4.10.2007 16:03:22
|
|
|
|
* Mateja *
|
Jaz sem bila tudi svetla, sam en čisto, ker sem imela tako goste pramene, da je zgledalo skoraj cela glava blond. Pol sem se pa na rjavo pobarvala, mi je bilo ful všeč, sam kaj kos e barva tako hitro izpira. Bila sem lepa rjava, sam ko si dvakrat umiješ glavo začne blond spet ven butat. Tako da rjava je za ene 14 dni, pol se pa spira in si večbarven, kar mi je tudi včeš. Tako da sem vedno taka, večbarvna in mi paše, ker sem itak po naravi temna!
|
|
|
|
RE: Z blond na rjavo barvo 4.10.2007 20:42:21
|
|
|
|
Maxica
|
Evo, nič več blond. Toliko, da me možek pofotka, pol se vam pa dam na ogled. Sam da me ne boste šimfale.
|
|
RE: Z blond na rjavo barvo 4.10.2007 20:46:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Evo, nič več blond. Toliko, da me možek pofotka, pol se vam pa dam na ogled. Sam da me ne boste šimfale. Komaj čakamo .....da te pošimfamo...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?