|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Folna kislina
26.11.2004 13:54:51   
SENTA
Pred nosečnostjo je priporočljivo jemanje folne kisline. Poznam tabletke Tifol. Ali obstaja še kakšna druga oblika folne kisline? Povejte mi še prosim kako je z ostalimi dodatki (npr. kalcij...). Kdaj se to prične jemati, kako dolgo in naziv?
Hvala za informacije.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Folna kislina
26.11.2004 13:58:34   
saba
joj senta hvala ki si me spomnila da jih moram spet začet jemati...hvala

v lekarni pa prašaj za kaj drugega, če res tifol nočeš jemati. Meni tifol odgovarja in sem ga pila vsak dan več kot pol leta.

lp
saba:sloncek:

(odgovor članu SENTA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Folna kislina
26.11.2004 14:08:29   
SENTA
Pila - ali obstaja tekočina? Jaz poznam samo tabletke.

(odgovor članu SENTA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Folna kislina
26.11.2004 14:10:31   
Urša76
senta, saba je primorka & oni rečejo: piti tablet in ne vzeti tablet.
morda tudi obstaja folna v tekoči obl, ampak mislim, da je saba mislila da je jemala tablete.

lp, u.

(odgovor članu SENTA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Folna kislina
26.11.2004 14:25:08   
SENTA
Se opravičujem. Ne poznam vas še dovolj, da bi vedela od kod je katera. Sem bolj začetnik na forumu. Ker pa načrtujemo povečati našo družino še za enega člana (smo še na začetku, pogovor) bom verjetno malo več prisotna v vaših debatah. Zbiram malo informacij.

Lp.

(odgovor članu SENTA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Folna kislina
26.11.2004 14:59:43   
saba
Urša76 še dobro da te imam...naša prevajalka

ja folna kislina v obliki tablete...sem mislila napisat, sem spila tableto: skrajšano, spila tableto z vodo.....

no samo da me razumete pa je vse o.k.

ne verjamem pa da obstaja v tekočini, saj itak je ta tabletka tako majhna, da sploh ne veš, kdaj jo požreš.

:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu SENTA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Folna kislina
26.11.2004 15:04:48   
inga
maš še multivitaminske tabletke, posebej za nosečnice in tiste, ki poskušajo zanosit. not je že dovolj folne, tako da je ne rabiš jemat posebej.

lahko pa jemlješ tud tabletke B kompleksa :) ti vitaminčki delujejo proti stresu, polepšajo kožo, lase in nohte, pa še kr neki folne majo not. ampak moraš pogledat na škatlo, koliko je noter.

(odgovor članu SENTA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Folna kislina
26.11.2004 15:25:53   
Urša76
hahaha, saba. prevajalka!
moram povedat tole: 4 leta druženja s sošolko na faxu-primorka, pol špa človek sploh ne more po dolenjsko več zavijat.:)-:)-:)-

lep vikend bejbe,
urša

(odgovor članu SENTA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Folna kislina
26.11.2004 16:43:01   
anajmad
jaz jemljem tablete New life.Vsebujejo pa vse:od folne kisline,železa,vitamine,kalcij....v glavnem vse kar se rabi.Tudi cenovno te pride manj,če preračunaš,če bi vse te dodatke kupila posebej,te bi prišli enkrat dražje.Drugače poglej na internetu za te tablete,pa boš vidla.
en lp:morje:D.

(odgovor članu SENTA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Folna kislina
26.11.2004 16:53:28   
Teya
jst pa PIJEM ;), v obliki tablet seveda, FOLIC +, vsebujejo še kalcij in vitamin D....
so pa dražje in piješ jih 3x na dan....

(odgovor članu SENTA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Folna kislina
27.11.2004 18:17:15   
GoYa
:)-:)-:)- he, he, jst tudi pijem tablete. Sploh nisem nikoli pomislila, da to zveni čudno :zmeden:

(odgovor članu SENTA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?