Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Hlače na korenček in visoki pas 12.9.2007 23:33:23
Marogica
Meni so pa te od D&G ful grde...Mogoče zato, kar imam noge kot Maradona...joške kot Madona.... ne, ne....me je malo zavedlo... Torej hlače, ki so spdaj tako ozke mi niso všeč.
RE: Hlače na korenček in visoki pas 13.9.2007 8:14:46
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR
Najbrz mu zjutraj mama in fotr vleceta te gate na rit, zvecer pa itak najbrz tudi rabi pomoc ..
a misliš, da jih sploh slači? najbrž jih v nedeljo zvečer gor navlečejo, v soboto po prekrokani noči pa dol vlečejo veselje za celo družino
Ma ne, ma ene par teh jeans-zamet pajkic. Pa obvezno nogavice divjih barv (tiste iz H&Ma, ki jih nikoli ne prodajo ). Zdej ma punco (ojej) in mu je ene hlace ze prepovedala nosit
RE: Hlače na korenček in visoki pas 13.9.2007 9:36:30
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Tele bi ble čist OK, če gospodična neb mela prevelikih ŠUZOV gor Pri taki fancy znamki bi pa res lahko še pravo številko čevljev priskrbeli
In lahko bi našli modelko z daljšimi nogami... pol tud hlače lepše pridejo.