Anonimen -> Avstralija (10.9.2007 11:27:56)
|
Nekaj odlicnih vprasanj in odgovorov pred potovanjem v Avstralijo (seveda prednjacijo Americani) Turistične informacije Na avstralsko spletno stran, namenjeno turističnim informacijam iz dneva v dan prihajajo bolj nenavadna vprašanja. Na koncu je veselim Aussiejem prekipelo in tukaj so rezultati: Vprašanje iz VB: Ali v Avstraliji kdaj piha veter? Nikoli nisem videl, da bi tam padal dež, pa me zanima, kako uspevajo rastline. Odgovor: Mi vse rastline uvozimo in potem sedimo in gledamo, kako umirajo. Vprašanje iz ZDA: Ali bom lahko videl kenguruje na ulici? Odgovor: Odvisno od tega, koliko boste spili. Vprašanje iz ZDA: Ali mi lahko poveste nekaj informacij o avstralskih dirkah z nilskimi konji? Odgovor: A-fri-ka je velik trikoten kontinent južno od Evrope. Au-stra-li-ja je tisti velik otok na sredini Pacifika, na katerem ni.. Ma, ni važno. Seveda, dirke z nilskimi konji so vsak torek zvečer v Kings Crossu. Nudistom je vstop brezplačen, pridite goli! Vprašanje iz ZDA: V katero smer je v Avstraliji sever? Odgovor: Obrnite se proti jugu in se obrnite za 180 stopinj. Kontaktirajte nas, ko prispete do tam in poslali vam bomo še ostanek poti. Vprašanje iz FRANCIJE: Ali imate v Avstraliji parfume? Odgovor: Ne, mi ne smrdimo! Vprašanje iz ZDA: Ali mi lahko pošljete razpored predstav Dunajskih dečkov? Odgovor: Av-stri-ja je tista simpatična državica, ki meji z Nemčijo in je... Ma, ni važno. Seveda, zbor Dunajskih dečkov poje vsak torek zvečer v Kings Crossu, takoj po dirkah z nilskimi konji. Pridite goli, za nudiste je brezplačno! Vprašanje iz ITALIJE: Ali mi lahko poveste, na katerih mestih v Tasmaniji je manj žensk kot moških? Odgovor: Da, v gay-klubih. Vprašanje iz VB: Ali lahko v Avstralijo prinesem jedilni pribor? Odgovor: Zakaj? Jejte z rokami, kakor mi. Vprašanje iz ZDA: Leta 1969 sem bil v Avstraliji na dopustu, kjer sem spoznal neko dekle, ki bi jo rad kontaktiral. Ali mi jo lahko pomagate najti? Odgovor: Ni problema, ampak še vedno jo boste morali plačati na uro.
|
|
|
|