Videla svojo pikico... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Vrtnica1 -> Videla svojo pikico... (26.11.2004 13:17:49)

Danes sem bila spet na Uz in tokrat se je že videl srček 9nebesa. Sem bila tako srečna.... Moja pikica je še čist majhna,komaj 6 tednov smo stari. Sem mislila, da je že več, ampak ok...
Zdaj pa spet kontrola čez dva tedna. Komaj čakam.
Lep vikend vsem in vsem polno :rozica:
V.

monja -> Videla svojo pikico... (26.11.2004 13:21:44)

joj, kak lepo!
Pa si dobila slikico?

Jaz tudi imam pregled nekje v petem tednu, pa me tako zanima, kako to zgleda.

Lep pozdrav

Vrtnica1 -> Videla svojo pikico... (26.11.2004 13:34:10)

Ne, slikica je ostala v kartoteki. Ampak je tak cartano migala, da je zgledalo, kot da z rokicami miga, hi, hi... Seveda ni, ampak je tako lepo to videt, kaj šele potem, ko so že večji.
Ja, Uz je pa vaginalni pregled z ultrazvokom in če je G prijazen, ti lepo vse na monitorju pokaže in razloži. Res lepo doživetje. Tudi tebi želim enakega.
Lp, V.

monja -> Videla svojo pikico... (26.11.2004 13:39:00)

hvala za pojasnilo in želje

lp in eno:rozica: za :rozica:

mišika -> Videla svojo pikico... (26.11.2004 17:19:22)

rada bi te vprasala kdaj si imela prvi nosecniski pregled. Jaz sem CB delala vceraj pokazal je definitivni :roza::modri: na pregled pa sem narocena sele 22.12. A ni to mal kasno.
lp misika

cat -> Videla svojo pikico... (27.11.2004 11:29:53)

Zdravo, kako sem vesela, da je vse uredu s tabo! Pa še pikico si videla, kako lepo9nebesa! Jaz pa pridem na vrsto šele v 9. tedenu na 15.12.2004:(. Sem malo žalostna, ker moram tako dolgo čakat, ampak mi ne preostane drugega. Komaj čakam, da vidim svojo :duda:!
:muca:

Vrtnica1 -> Videla svojo pikico... (28.11.2004 20:21:21)

Mišika in Cat, ponavadi kar malo počakajo s prvim pregledom. Jaz sem slučajno imela navadni pregled pri G - zadnji pregled po ss, ki sem ga imela poleti, in sva pogledali z UZ in se je videla samo gest. vrečka, plodek pa še ne (to je bil 5 t). Tokrat pa sem bila že v 6t in se je srček že lepo videl. Ko bosta vedve na vrsti, bo res kaj videti, zato ne skrbita, bo takrat lepše doživetje. Jaz grem spet čez dva tedna, upam, da bo do takrat moj :duda: že velikoooo večji.
Uživajta in pobožajta trebuščke, V.
PS: Upam, da bomo veliko na vezi, glede na to, samo "istočasno štartali" ;)

Stran: [1]